Продаж квартири • ЛьвівФранківськийКульпарківська
ID 4516629

Кульпарківська вул.

Львів, Франківський район

ID 4516629
74 900 $

Продаж квартири

2 кімнати
68 / 30 / 23 кв.м
6 / 6 поверх
Продаж 2к квартири з найкращим плануванням в комплексф ЖК Гранд Вілидж

Двокімнатної квартириЗданий будинок більше як рік, сусіди живуть.Опалення індивідуальне встановлено двоконтурний газовий котел.
Комфортний малоповерховий будинок з ліфтом в житловому комплексі з розвиненою внутрішньою інфраструктурою.
Великі панорамні вікна.Східна сторона, дуже світла. ніщо не заважає вигляду з вікна.Планування квартири: Велика кухня студія, дві окремі спальні, балкон, два санвузли та гардеробна.
Є відео огляд квартири.
Квартира знаходиться в затишному та комфортному житловому комплексі що по вулиці Кульпарківській на виїзд зі ЛьвоваЖитловий комплекс малоповерхової забудови. Зелені двори без авто, дитячі майданчики та зони відпочинку.Класна велика тераса загального користування з виходом з другого поверху.
Затишний внутрішній двір. На перших поверхах вся необхідна комерція. Також у комплексі є дитячий садок.в комплексі  супермаркет, аптеки, затишні кафе та інша комерція. Для авто є гостьові паркінги за додаткову плату можна придбати власне паркомісце.
До ТРЦ Victoria Gardens 5 хвилин.
Гарна простора квартира, можна створити комфортний простір для себе.Що до огляду звертайтесь. Є відеооглядбільшої інформації надам телефоном, дзвоніть.
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 68 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Яценко Василь
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень