Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийОрлика-п
ID 4551997

ЖК SUMMERSTONE VILLAGE

Орлика П. вул., Львів

ID 4551997
1 350 $2

Продаж квартири

2 кімнати
62 / 29 / 17 кв.м
3 / 4 поверх
Комфортна та простора двокімнатна квартира бізнес класу в новову житловому комплексі «SUMMERSTONE VILLAGE» на вул.Орлика 18,ж у Львові.
Розташування поруч із Замарстинівським лісопарком на мальовничому пагорбі є беззаперечною перевагою «SUMMERSTONE VILLAGE».
Комплекс «SUMMERSTONE VILLAGE» - малоповерховий, всього лише 4 поверхи. Планування квартир – зручні, функціональні та мають вдале конструктивне рішення. Великі панорамні вікна, просторі балкони та лоджії.
У вартість кожної квартири входитиме індивідуальне опалення, усі необхідні лічильники обліку, добротні вхідні двері та штукатурка стін. Між квартирами використовуємо мінеральну вату товщиною 5 см.

Для власників автомобілів та іншого малогабаритного мото транспорту – зручний місткий підземний паркінг, до якого з кожного підїзду опускатиметься ліфт. Додатково будуть влаштовані місця для зарядних пристроїв електрокарів.

Красиві вхідні групи, просторі холи, комфортні сходові.

Введення в експлуатацію 2 квартал 2025 року. Розтермінування до закінчення будівництва.

Знижка 2% для військових
Зв’язатись з забудовником

Продам 2 кімнатну квартиру 62 кв.м:

Інші пропозиції в житловому комплексі

Орлика П. вул., Львів, Шевченківський район
Орлика П. вул., Львів, Шевченківський район

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
ЖИТЛО КАПІТАЛ
+38 098 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень