Житлові комплекси Львова

Каталог новобудов міста Львів та Львіської області. Тут Ви знайдете детальну інформацію про житлові комплекси Львова, з фото, поверховими планами, цінами, детальним описом інфраструктури, мапою та багато іншого.
ЖК Avalon Holiday
ЖК Avalon Holiday

від 56 200 грн

Замарстинівська вул., 76, Львів

Avalon Yard. Для життя
Вдома. Саме тут наше життя таке, як воно є: з найціннішими спогадами, своїми традиціями, сльозами радості і суму, завжди підтримкою і всіма дивними ситуаціями, які лише могли трапитися. Які емоції ми б не переживали, але дім - це місце, яке готове до всього. Житловий комплекс бізнес-класу “Avalon Yard” створений для нових історій кожного мешканця, цілих сімей, для життя. Проект розширює межі Avalon Kvartal, стає його логічним продовженням. Тут враховано сучасні тенденції, попередній досвід та побажання наших клієнтів.
Серце Львова за вікном, закрита територія всередині будинку, квартири з приватним двориком, вхідні групи з зоною очікування та облаштованим місцем для консьєржа, двір не з машинами, а з дитячим майданчиком і простором для відпочинку - це локація, яка об’єднує тих, хто хоче змінити свій світ.

 

 

 

ЖК Святих Ольги та Єлизавети
ЖК Святих Ольги та Єлизавети

від 33 000 грн

Галицька вул., 109, Винники

Сучасний житловий комплекс комфорт-класу у Винниках, з житловими та комерційними приміщеннями, комірками, дитячим садком і майданчиком, ігровою зоною, гаражами, підземним паркінгом та місцями на відкритих автостоянках забудови - все для зручності мешканців.
Поверховістю від 4-ох до 7-ми, останні поверхи - дворівневі квартири, із сучасними ліфтами.
Живіть там, де Вас оберігають.  

Розташування
Комплекс знаходиться у головній центральній артерії міста та у головній транспортній розв'язці.  

Паркінг
Підземний та надземний паркінг.
Індивідуальні гаражі.  

Інфраструктура
На території комплексу буде збудовано дитячий садочок.
Та навпроти комплексу будується торговий центр «АТБ».  

Особливості
Останні поверхи - дворівневі квартири з терасами.
Малоповерхова забудова – від 4 до 7 поверхів із сучасними ліфтами.
ЖК AUROOM SOLAR
ЖК AUROOM SOLAR

від 30 300 грн

Соняшникова вул., 32, Львів

Новий житловий комплекс AUROOM SOLAR, що знаходиться у Львові на вулиці Соняшниковій, 32, – справжня знахідка для тих, хто бажає купити квартиру на зеленій околиці міста. Проєкт бізнес-класу передбачає один п’ятисекційний будинок. Секції мають по 7, 9 та 16 поверхів. З кожного боку відкривається гарний краєвид на місто. Купити квартиру на вулиці Соняшниковій у Львові (Сихів) – це гарна нагода отримати житло своєї мрії або вигідно інвестувати.   

Характеристики проєкту AUROOM SOLAR    
Житловий комплекс AUROOM SOLAR виконано у футуристичному дизайні. Будівля бізнес-класу у Сихівському районі Львова передбачає сучасні тенденції не лише в архітектурі. Енергозбереження та екологічність теж поставлено на перші місця:  
  • монолітно-каркасна технологія будівництва, стіни з керамоблоку, оздоблення вентильованим фасадом та декоративною штукатуркою;
  • індивідуальне електричне опалення в кожній квартирі;
  • пласка покрівля з ПВХ-мембраною, що не допускає зайвих витрат тепла;
  • шестикамерний віконний профіль та двокамерні склопакети;
  • панорамне скління.

При розробці проєкту ми передбачили достатню кількість сонця та свіжого повітря для кожного помешкання. Екологічність квартир доповнюється терасами, що йдуть вздовж периметра. Ландшафтний дизайн розроблено відповідно до сучасних вимог.

Це лише технічні дані, а ось що отримаєте ви для комфорту, якщо вирішите купити квартиру в ЖК AUROOM SOLAR по вул. Соняшникова у Львові:

  • чудові краєвиди з будь-якої квартири;
  • у п’яти хвилинах їзди машиною – Сихівський ліс, де можна відпочити та подихати свіжим повітрям;
  • концепція «двір без авто» – закрита та затишна територія;
  • комерційні площі на першому поверсі комплексу – продуктові магазини та найбільш потрібні сервіси у безпосередній доступності;
  • високі стелі (2.8 м) – можливість зробити будь-який дизайн та підсвітку;
  • підземний паркінг та відкрита стоянка для машин (разом близько 225 місць);
  • озеленення прибудинкової території, дитячий та спортивний майданчик, місця для відпочинку у дворі;
  • зупинки громадського транспорту у 5 хвилинах пішки;
  • поблизу знаходяться 4 загальноосвітні школи та дитячий садок, торговельні центри, супермаркети популярних мереж та ринок Іскра, фітнес-клуб і відділення Нової пошти, поліклініка.

Передбачено захист та безпеку мешканців: відеоспостереження, домофони, закрита прибудинкова територія.

Житловий комплекс AUROOM SOLAR зараз у ході будівництва. Термін введення в експлуатацію – другий квартал 2024 року. Але вже зараз можна купити квартиру від забудовника, звернувшись до нашого відділу продажів або зв’язавшись із нами за телефоном чи електронною поштою.

Квартири у збудованих будинках
ЖК AUROOM FOREST
ЖК AUROOM FOREST

від 32 600 грн

Лісна (Винники) вул., Львів

Будівельна компанія Auroom – офіційний забудовник Львова. Ми звели у місті два сучасних житлових комплекси, ще два ЖК знаходяться на стадії будівництва. Зараз реалізуємо новий проєкт – новобудова у Винниках Auroom Forest. Містечко знаходиться в 7 км на сході від мегаполісу та належить до львівської агломерації. Ціни в новобудові у Винниках на квартири нижче, ніж вартість нерухомості в Львові. Тому житло має значний попит. Завдяки невеликій відстані між населеними пунктами та гарному транспортному сполученню не складає проблем дістатися з одного міста до іншого на громадському транспорті або власному автомобілі.

Наша компанія створює в місті гарний житловий комплекс за всіма вимогами будівництва з реалізацією сучасних архітектурних рішень.Затишне житло знаходиться у тихому районі біля міста в оточені зеленого лісу. З вікон квартир відкриваються незрівнянно гарні краєвиди.

Квартири у Винниках в новобудові мають наступні переваги:

  • оптимальне планування;
  • енергоефективні вікна;
  • індивідуальне опалення;
  • панорамний огляд з вікон;
  • просторі світлі кімнати;
  • металеві протипожежні двері;
  • гаряче водопостачання;
  • просторі балкони та лоджії;
  • кімнати з високими стелями;
  • внутрішні цегляні перегородки;
  • утеплені фасади будівель.

Ціна квартир у Винниках у новобудовах значно нижча, ніж вартість житла у Львові. Це оптимальне рішення для багатьох сімей – як молодих подружжів, так і для родин із дітьми. Різні варіанти планування та площі дозволяють обрати комфортне житло для кожної родини.

Компанія Auroom будує житлові комплекси з урахуванням потреб майбутніх мешканців. В процесі будівництва ми використовуємо якісні матеріали, прокладаємо надійні та довговічні комунікації. Нерухомість в новобудовах у Винниках – це комфортні умови для всіх мешканців:

  • підземний паркінг;
  • дитячий майданчик;
  • упорядкований двір;
  • комерційні приміщення;
  • декоративні насадження;
  • зони відпочинку;
  • доріжки, тротуари.

Завдяки налагодженому транспортному сполученню власникам квартир в новобудовах у Винниках легко дістатися на роботу або навчання до Львову. Поруч розташовані зупинки громадського транспорту та автомобільне шосе. На території житлових комплексів у Винниках за проєктом передбачені комерційні приміщення. В майбутньому тут відкриються продуктові магазини, аптеки, перукарні, кав’ярні, спортивні зали тощо. Місто стрімко розвивається, кількість городян постійно зростає. Тож саме зараз варто придбати житло від компанії Auroom в перспективному затишному районі з добре розвиненою інфраструктурою.

Здача:  
Черга 1 - Здано.  
Черга 2 - 4 кв. 2023 р.  
ЖК AUROOM AIR
ЖК AUROOM AIR

від 50 000 грн

Топольна вул., 4, Львів

AUROOM AIR - Затамуй подих! Вдих-видих! Зустрічай новий комплекс від AUROOM! 
    
Уяви – в ТРЦ Спартак можна вийти навіть в тапочках, одразу біля виходу з будинку розташоване джерело, на автівці в центр кілька хвилин, а поряд безліч парків.

Додай до цього садок та школу через дорогу, та й загалом ідеальну локацію поряд з перехрестям двох артерій Львова – вулиць Замарстинівська та Мазепи.  

AUROOM Air забезпечено резервним живленням за технологією auroom.energy.

Також, в AUROOM Air передбачено міжшкільний ресурсний центр на базі Ліцею №81. На 4х поверхах центру передбачено необхідні приміщення: кабінети, багатофункціональні зали, санвузли, буфет, приміщеннями для персоналу та вчителів, загальною площею понад 3 тисячі м². Центр обладнаний ліфтом та пандусами і пристосований для інклюзивного навчання.

P.S …З твоєї майбутньої тераси все місто як на долоні, і навіть Високий замок!

AUROOM AIR – відчуй цей вайб! 

Здача - 4 кв. 2025 р.

від 50 450 грн

Стрийська вул., 195, Львів

Зручне місце розташування. Комплекс знаходиться у районі, який швидко розвивається, та за 20 хвилин їзди в транспорті від історичного центру міста.  До найближчої зупинки громадського транспорту мешканцям ЖК потрібно добиратися всього 3 хвилини. Розгалуженість транспортних ліній в цьому районі дозволяє без жодних зусиль та лишніх пересаджувань швидко дістатися до будь-якої точки міста.  
Екологічність. Близьке розташування парку забезпечує чисте повітря та гарні краєвиди. Вигідне місце розташування самого комплексу зумовлене ще й віддаленістю від головної дороги - отже шум машин не буде заважати нічному відпочинку.  
Сучасне планування. Житловий комплекс «НОВИЙ» - це уособлення всіх новітніх розробок та втілення в реальність чудового проекту кращих архітекторів. Кожна квартира має зручне та функціональне розміщення кімнат, а також всі необхідні інженерні мережі.  
ЖК «НОВИЙ» - ідеальне рішення, для тих, хто піклується про себе та свою родину  кому не байдуже де жити.  
Будинок сьомої черги в ЖК НОВИЙ, це будинок змінної поверховості з підземним паркінгом. Житло в цьому комплексі підійде, як молодим сім’ям так і людям поважного віку, де створені всі умови для комфортного життя.  Будівництво  ведеться згідно графіку та має повний пакет дозвільних документів.
ЖК Тихий Львів
ЖК Тихий Львів
ЖК Відродження
ЖК Відродження
ЖК AUROOM LOUNGE
ЖК AUROOM LOUNGE

від 46 920 грн

Заозерний 1-й пров., Львів

ЖК "Auroom Lounge" – це новий проєкт концептуального малоповерхового житла бізнес-класу, органічно інтегрованого у навколишній природний ландшафт. Локація комплексу забезпечує баланс близькості з природою та вимог сучасного життя у місті, адже з однієї сторони поряд з вами озеро Стосика та лісопарк, котрий плавно переходить у Брюховицький ліс, а з іншої – безпосередня близькість до таких артерій Львова, як вулиця Замарстинівська та проспект Чорновола, котрі є прямими дорогами у самісінький центр міста Львів. 

Будівельна компанія Auroom – забудовник Львова, що входить у 5 найкращих з досвідом понад 7 років на ринку нерухомості, 60 тис. м² збудованого житла та у процесі будівництва нові, концептуальні проєкти, наприклад, як Auroom Lounge.  
Auroom Lounge розміщений в комфортній локації, котра дозволяє зберігати гармонію між міським життям зі всіма плюсами розвиненої інфраструктури у поєднанні з прямим доступом до природи. З вікон відкривається просто панорамний краєвид на неймовірний ландшафт, озеро та зелені пагорби Брюховицького лісу. А зовсім поряд розташоване озеро Стосика, в якому живуть справжні черепашки.    
  

Обирайте власний стиль – відпочинок та медитація на терасі, спокійні прогулянки біля озера чи навпаки, активне проведення часу в байк-парку, пікнік та інші розваги, які пропонує безпосередня близькість до природи.     

Запрошуємо Вас на запашну каву у відділах продажу:
м. Львів, вул. Пимоненка, 7
м. Львів, вул. Соняшникова, 32
м. Винники, вул. Лісна


від 84 000 грн

Замарстинівська вул., 133, Львів

У районі парку «700-річчя Львова» розпочалось будівництво нового 7-поверхового житлового комплексу Auroom Lviving, що гармонійно поєднається з історичною забудовою району.    

Комплекс Auroom Lviving побудують на вул. Замарстинівській, 133, неподалік церкви святого Йосифата та парку «700-річчя Львова. Проект житлового комплексу розробили архітектори «Проектної майстерні Бєляєвих», роботи яких неодноразово перемагали на всеукраїнських та міжнародних архітектурних конкурсах. Архітектори мають великий досвід створення проектів у історичному середовищі, тож при розробці цього проекту подбали про те, аби будинок гармоніював у сформованій забудові кварталу, а його мешканці відчували ритм історичного міста.

Загалом у останні роки цей мікрорайон активно розвивається, поруч із новим ЖК вже розташовані спортивно-розважальний центр Spartak, супермаркети «Сільпо», «Ашан» та «Арсен». У пішій доступності й центр міста, до якого зручно добиратись вул. Замарстинівською, яку кілька років тому капітально реконструювали.   

Житловий односекційний комплекс клубного формату налічуватиме 7 поверхів. Усього в будинку буде 28 квартир на дві та три спальні з кухнями-студіями, що можуть слугувати вітальнею. 23 квартири будуть двокімнатні – на дві спальні з кухнею-студією. Ще п’ять квартир – трикімнатні, розраховані на три спальні з кухнею-вітальнею та двома окремими санвузлами. У багатьох квартирах запроектовані багатофункціональні спальні із безпосередньо спальнею, гардеробною та окремою ванною кімнатою із входом лише з цієї спальні.

У подвір’ї запроектований вхід у житлову зону, а також місця для зберігання велосипедів, візочків. Тут висадять високі дерева, що у спекотну погоду створюватимуть затінок та значно покращать комфорт мешканців. Поміж деревами облаштують лаундж-зони для відпочинку. У задній частині дворика облаштують функціональний дитячий майданчик.   

Якщо ви розглядаєте малоповерхове житло клубного формату неподалік центру Львова, в якому можна сповна відчути історичний дух міста, зі зручним транспортним сполученням та інфраструктурою, звертайтесь у відділи продажу Auroom, адже проектів такого формату у Львові практично немає, а квартир є всього 28, частина з яких вже заброньована.

Детальніше можна ознайомитись у відділах продажу:
м. Львів, вул. М. Пимоненка, 7
м. Львів, вул. Соняшникова, 32
м. Львів, вул. Під Голоском, 24
м. Винники, вул. В. Івасюка

 

 

 

ЖК Центральний
ЖК Центральний

від 22 800 грн

Героїв УПА, Сокаль

Житловий комплекс «Центральний» — сучасний комплекс в центральній частині м.Сокаль Львівської області. Чотири восьмиповерхових будинки поєднали у собі всі переваги квартир комфорт-класу: монолітно-каркасна технологія будівництва, ергономічні планування, панорамні вікна. Стіни з керамоблоків, додатково утеплені пінополістирольними плитами, які не вбирають вологу, забезпечують хорошу звукоізоляцію, а також високий рівень енергоощадження, що значно зменшує витрати на опалення. Кожен будинок оснащений швидкісним, безшумним ліфтом. Індивідуальне опалення в кожній квартирі дозволить підтримувати комфортну температуру в будь-яку пору року. Кожен будинок оснащений швидкісним, безшумним ліфтом. Перші поверхи відведені під комерційні приміщення. 

Грамотно спроєктований життєвий простір створює виняткові умови для життя та відпочинку на затишній території комплексу: озеленені території з продуманим ландшафтним дизайном для відпочинку, сучасні, надійні, безпечні ігрові майданчики для ваших дітей, спортивні зони для активного проведення дозвілля, спеціально відведені паркомісця.

Подбали тут і про безпеку. Територія ЖК «Центральний» закрита від авто та сторонніх й знаходиться під цілодобовим відеоспостереженням, що гарантує мешканцям надійний захист.

Інфраструктура

Житловий комплекс «Центральний» знаходиться в центральній частині міста Сокаль по вул. Героїв УПА. Вдала локація дає безліч можливостей для якісного життя. До головних історичних пам’яток міста можна прогулятись за 15 хвилин. До залізничного вокзалу 7 хвилин на автомобілі, до автовокзалу близько 5 хвилин.

На перших поверхах комплексу буде розміщено комерцію, що вмістить великий спектр послуг (різноманітні магазини, кафе та ресторани). У пішій доступності знаходяться: школи, садочки, міська лікарня, медичний центр, супермаркети, пошта, аптеки.Продукти можна купувати в супермаркеті «АТБ» поряд із будинком. Близько 7 хвилин пішки до супермаркетів «Наш край» та «Сім 23». За свіжими фермерськими продуктами до Сокальського ринку 10 хвилин пішки.

У радіусі до 250 метрів від комплексу працюють дитячі садочки №7 й №8 та спеціалізована школа №3 й загальноосвітня школа №4. До Сокальської гімназії імені Олега Романіва автомобілем близько 6 хвилин.

За медичною допомогою можна звернутись до медичного центру «Біокурс» або до міської лікарні за 5-7 хвилин пішки.

Поряд з ЖК «Центральний» розташований футбольне поле і працює секція з футболу. До спортивного комплексу «Скульптор» автомобілем близько 5 хвилин.

Особливості

  • Розташування в центральній частині міста
  • Власна інфраструктура, комерційні приміщення на перших поверхах
  • Енергоефективні технології будівництва
  • Квартири з терасами та збільшені балкони
  • Панорамні енергоощадні вікна
  • Індивідуальне опалення в кожній квартирі
  • Стильні під’їзди, безшумні ліфти
  • Господарські комори
  • Облаштована прибудинкова територія
  • Дитячий та спортивний майданчики
  • Закрита територія під цілодобовим відеонаглядом
  • Гостьовий паркінг
ЖК Садова Алея
ЖК Садова Алея

від 30 450 грн

Садова, Пустомити

САДОВА АЛЕЯ - це житловий квартал з 24 будинків комфорт класу у місті Пустомити Львівської області. Від обласного центру місто лежить за 9 км, та пов'язане з ним автодорогою державного значення Т-1416 Львів—Пустомити—Меденичі, а також магістральною залізницею Львів — Стрий—Ужгород. Комплекс включає 24 семи і восьмиповерхові цегляні будинки з підземним паркінгом і приміщеннями під стріт-рітейл. Також велику пішохідну територію, 5 спортивних майданчиків, 12 дитячих ігрових майданчиків, безпечну територію двору без автомобілів, гостьовий паркінг.

Всередині будинки ЖК «Садова Алея» мають відмінну тепло- та звукоізоляцію завдяки цегляним стінам, товщиною від 38 до 51 см та утепленню 150 мм. Така технологія стін дає можливість мешканцям максимально економити на платежах за опалення та не відволікатись через шум сусідів. Для комфорту мешканців передбачені безшумні швидкісні ліфти, вантажністю 630 кг / 8 пасажирів, затишні та стильні приміщення загального користування, якісні панорамні вікна, які підкреслюють чудовий вид на променаду та центр міста.

Також передбачена мережа розумного LED-освітлення, яке підлаштовується під час доби та погоду і господарські комори для зберігання велосипедів, колясок, автомобільних шин та інших речей.

ЖК «Садова Алея» не просто квадратні метри, а комфортне середовище для життя. 

Квартал має свою пішохідну територію довжиною 2 км, де передбачені простори з різноманітними ділянками для дозвілля (літні кафе, просторі площі, зони активного відпочинку, ігрові майданчики для дітей різного віку, зони тихого відпочинку, зони відпочинку старшого покоління, артоб’єкти та зони відпочинку під навісами). Всі ділянки об'єднані у спільний простір, а будинки розташовано зі зручними виходами на променад.Цей променад, буде плавно переходити у смарт вулицю Садову, де перші поверхи фасадної частини комплексу із високими вітринними вікнами та окремими входами відведені під стріт-рітейл, там передбачені безліч магазинів, кав’ярень та різноманітних послуг з розширеним функціоналом.Стріт-рітейл функціонує як торговий центр, тільки всі магазини та ресторани розміщені на перших поверхах житлових будинків. Роздрібний асортимент коригується відповідно до попиту, гарантуючи, що ви знайдете все, що вам потрібно щодня. де будуть розташовані безліч магазинів, кав’ярень та різноманітних послуг. Їх довжина 1,5 км. Приємний сюрприз для діток – «сухий фонтан». 

Концепція «двір без автомобілів» забезпечує безпечну та комфортну територію двору, для вас та дітей. А для автомобілів біля будинків передбачена великий та зручний паркінг.Відсутність автомобілів у дворах гарантує тишу та безпеку, простір двору належить виключно мешканцям будинку. 

«Садова Алея» - це місце, де легко вести здоровий спосіб життя. Велика кількість зелених насаджень, невимушений темп і 5 продуманих спортивних майданчиків, що включають тенісні столи, футбольний та баскетбольний майданчики, місця для занять гімнастикою та іншими видами активностей, дозволять підтримувати себе у гарній фізичній формі.

Інфраструктура

В доступності (5-10 хвилин), знаходяться дитячий садок №2 «Віночок», садок №3 та школа № 1. Також по сусідству школа № 2, школа мистецтв, дитячо-юнацька спортивна школа «Юність», лікарня та медичні лабораторії. 

Менш ніж за 10 хвилин пішки можна дістатись до центрального торгового ринку.

Зручна транспортна розв'язка, 15 хв до Львова на автомобілі. Близько до транспорту - зупинки маршрутних автобусів на відстані 100-200 метрів, а до приміської електрички всього 10 хв пішки.

Особливості

  • Житловий квартал з концепцією «двір без автомобілів»
  • Пішохідна територія з зонами для пікніка.
  • 12 дитячих і 5 спортивних майданчиків.
  • Стріт-рітейл приміщення.
  • Тепло і шумоізоляція, великі панорамні вікна.
  • Господарські комори для зберігання речей.
  • Зручна транспортна розв’язка.

від 100 000 грн

Щирецька вул., 33, Львів

Q-10 "Quoroom FLY" – багатофункціональний комплекс з торговими площами, апартаментами та офісними приміщеннями, що будується в Залізничному районі міста Львів. Комплекс складається з одного семиповерхового будинку бізнес-класу. Використання сучасних технологій будівництва гарантує надійність та енергоефективність споруди. Великі панорамні вікна забезпечать гарну інсоляцію приміщень. Автономне опалення дозволить підтримувати комфортну температуру в будь-яку пору року.    

Нижній поверх комплексу відведений під комерційну інфраструктуру та офісні приміщення, тож в інвесторів є можливість розпочати чи розширити власний бізнес. Забудовник пропонує п’ять типів планувань апартаментів, в яких виконають дизайнерський ремонт «під ключ». Крім того, надається послуга комплексного керування - професійна управлінська компанія бере на себе всі клопоти з пошуку клієнтів, найму обслуговуючого персоналу, підтримання комфорту в номерах та обслуговування апартаментів.     

Комплекс Q-10 "Quoroom FLY" будують в районі Львова з добре розвинутою транспортною інфраструктурою. За три хвилини велика транспортна розв’язка на перетині вулиць Наукова та Кульпарківська. Дорога до історичного центру міста автомобілем займе 18 хвилин. До міжнародного аеропорту їхати 8 хвилин, до центрального залізничного вокзалу - 15 хвилин. До зупинки громадського транспорту відстань 700 м.    

Комплекс знаходиться в оточенні магазинів різної спрямованості. Поряд є будівельний гіпермаркет «Нова Лінія», торговий центр «Вам» і великий торговий комплекс «Південний» з більш ніж 1000 магазинами, ресторанами, фітнес-центрами та розважальними закладами. Також в кроковому доступі від комплексу розташований ТРЦ «Victoria Gardens» із супермаркетом, сервісною інфраструктурою, магазинами, кінотеатром, боулінг-клубом і ресторанами.    

За потреби поруч з будинком працює приватна дитяча клініка «Веселка», медичний центр доктора Дробота, а в 15 хвилинах пішки — міська поліклініка №2, «Нова поліклініка» та медичний центр Святої Параскеви.    

У пішому доступі від комплексу Q-10 "Quoroom FLY" знаходяться парки «Скнилівський» та імені Івана Виговського. За 10 хвилин їзди від будинку працює критий аквапарк «Пляж» з фітнес і СПА зонами.       

  • Стіни зовнішні: цегла керамічна  
  • Стіни внутрішні: цегла керамічна   
  • Фасад: вентильований, оздоблений керамогранітом, утеплений мінеральною ватою 150 мм  
  • Опалення: вбудована дахова газова котельня з навісними конденсаційними котлами Buderus Logamax plus   
  • Наявність ліфта: безшумні, швидкісні ліфти    
  • Дизайнерська архітектура будівлі з панорамними вікнами   
  • Апартаменти з ремонтом «під ключ»   
  • Всі апартаменти продаються з послугою комплексного керування           
  • Благоустрій: пішохідні алеї, ландшафтний дизайн та дитяче ігрове містечко     

AUROOM SUNRISE 2
AUROOM SUNRISE 2
ЖК SOLOWAY
ЖК SOLOWAY
ЖК Prestige Hall
ЖК Prestige Hall

від 29 100 грн

Чорновола, 10, Городок

ЖК "Prestige Hall" - будинок бізнес класу, розташований у місті Городок на вул. Чорновола, 10 а           

 Наша візитна картка :       
 Висока якість        
✓ монолітний каркас      
✓ керамічний блок (стіни)       
✓багатокамерний профіль (вікна)      
✓ протизламні, шумозахисні вхідні двері      
✓ алюмінієві вікна (1 поверх)        
✓ декоративне оздоблення під'їздів та холу з елементами штучного каменю та керамограніт      
✓стяжка    
✓штукатурка                     
  
Безпека:    
✓ сучасна система доступу до під'їздів (зіниця ока, дотик пальця, смартфон)      
✓ сучасна система доступу до паркінгу     
✓ сучасна система доступу до ліфтів (картки)     
✓ цілодобове відеоспостереження         

 Енергоефективність                  
 ✓ енергозберігаючі вікна     
✓ енергозберігаючий фасад (мінеральна вата, екологічно-чистий надійний негорючий матеріал - Веліт )      

 Комфорт      
✓Ландшафтний дизайн    
✓ Закритий двір без машин     
✓ Дитячі майданчики від провідних виробників     
✓шумоізоляція      
✓ просторі тераси     
✓ консьєрж сервіс      

Наша команда спрямує весь свій досвід та професіоналізм та в разі потреби забезпечить виконання ремонту під ключ в т.ч. з меблями в стислі терміни (за додаткову плату)     

 Ваше комфортне житло розташоване поруч з    
✓парком 800 річчя Городка    
✓супермаркетами    
✓дошкільними дитячими закладами    
✓школа    
✓Городоцька центральна районна лікарня         
✓Відділення пошти           
✓Готельно-ресторанний комплекс    
 ✓Озеро Городоцький став     
 
ЖК NOVO Residence
ЖК NOVO Residence

© 2008 - 2024 На цій сторінці Ви знайдете пропозиції продажу квартир від забудовників у місті Львів та Львіській області. Прямі контактні телефони будівельних компаній Львова, посилання на сайти забудовників, детальний опис ЖК (житлових комплексів) з картою, поверховими планами, фото, інформацією про ціни та ін.