Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда квартир в м. Львів
Оренда квартири • ЛьвівФранківськийРубчака-і
ID 4561777

Рубчака І. вул.

Львів, Франківський район

ID 4561777
200 $ /міс

Оренда квартири

1 кімната
47 кв.м
3 / 9 поверх

Від власника! АКЦІЯ! Оплата за перший місяць 200$, наступні місяці - 405$. Здається у довгострокову оренду однокімнатна квартира на вул. Рубчака І. 21 (новобудова, ЖК "Львівська мрія"). У квартирі зроблений ремонт, є одна ізольована велика кімната з диваном, двоспальним ліжком, шафою купе та телевізором. А також кухня (з обіднім столом та диваном), коридор та санвузол (з підігрівом підлоги).

Є лоджія, на якій можна облаштувати робоче місце. Квартира обладнана необхідними для комфортного проживання технікою та меблями: двофункційний котел, холодильник, пральна машина, мікрохвильовка, газова плита, електрочайник, телевізор, пилосос та Wi-Fi.

На території ЖК розміщені дитячі майданчики, зони для прогулянки, гостьовий паркінг, аптеки, продуктові магазини, салони краси, ветаптеки. Поряд є приватний дитячий садок, школа, АТБ, Сільпо, банки, ресторани та кафе.

Орендна плата 405 $ (перший місяць 200$) + кп (є всі лічильники, газ, вода, світло). Квартира вільна, готова до заселення. Без тварин. Можливий торг. Телефонуйте.

Здам 1 кімнатну квартиру 47 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень