Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда квартир в м. Львів
Оренда квартири • ЛьвівФранківськийСтрийська1
ID 4648680

Стрийська вул., 1

Львів, Франківський район

ID 4648680
17 500 грн /міс

Оренда квартири

1 кімната
52 кв.м
7 / 9 поверх
Пропонуємо в оренду розкішну 1-кімнатну квартиру в новобудові на вул. Стрийська, 111. Загальна площа квартири становить 52 кв.м, розташована на 7-му поверсі 9-поверхового будинку (ліфт працює). До ваших послуг – два просторих балкони.
Квартира з новим сучасним ремонтом, готова до першого заселення. Зручне планування передбачає окрему спальню та кухню, а також просторий суміжний санвузол з ванною. В оселі є все необхідне для комфортного проживання:
- підігрів підлоги;- індивідуальне опалення;- велике двоспальне ліжко;- холодильник;- посудомийна машина;- духова шафа;- індукційна плита;- пральна машина;- морозильна камера;- мікрохвильова піч;- додаткове розкладне ліжко.
Ціна оренди – 17500 грн на місяць.
Всього в кількох хвилинах ходьби – парк, продуктові магазини, аптеки, зупинка міського транспорту. За потреби надається відеоогляд. Ми готові розглянути орендарів з тваринами. 

Здам 1 кімнатну квартиру 52 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень