Продажа квартиры • Львовская областьПустомытовскийЛисиничи
ID 4836696

Тракт Глинянський

Лисиничи, Пустомытовский район

ID 4836696
68 000 $

Продажа квартиры

1 комната
42 / 16 / 12 кв.м
5 / 8 этаж
Продаж 1 кімнатної квартири по вулиці Тракт Глинянський в новобудові від надійного забудовника. Будинок збудований, зданий в експлуатацію, всі комунікації запущено (світло, газ, вода). Присвоєна поштова адреса. По документах право власності. Опалення індивідуальне. Паркінг гостьовий.

Поверх 5/8. Загальна площа квартири 42 кВ.м., житлова 16 кВ.м., кухня 12 кВ.м. Також в квартирі є просторий незасклений балкон з чудовим краєвидом на ліс. В квартирі зроблено сучасний ремонт, підігрів підлоги у санвузлі, також є гардеробна. Продаж квартири з меблями та побутовою технікою. Сонячна сторона.

Поруч із будинком знаходиться супермаркет АТБ, аптека, незабаром відкриття відділення нової пошти, зупинки громадського транспорту, школа, також є збудоване окремостояче комерційне приміщення для різного виду діяльності. Перспективний район що розвивається.

Код 11394
Связаться с агентом

Продам 1 комнатную квартиру 42 кв.м:

Похожие по цене объекты

Я не робот
Sitalo Соломія
+38 096 ...
Связаться с агентом

Продажа квартир Квартиры в новостройках Аренда квартир Квартиры посуточно Продажа домов Аренда домов Дома посуточно Продажа земли Продажа помещений Аренда помещений