Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийОрлика-п8
ID 4104061

Орлика П. вул., 8

Львів, Шевченківський район

ID 4104061
105 184 $

Продаж квартири

3 кімнати
81 / 32 / 21 кв.м
5 / 5 поверх
Львів, Шевченківський район, вул. П. Орлика, 10

Продаж ексклюзивної 3-к квартири в новому будинку, що відноситься до житла бізнес-класу. Це свідчить про високу якість матеріалів, сучасні технології, комфорт і функціональність. Чудове розташуванням в оточенні лісопарку. Це відмінне рішення для тих, хто хоче бути ближчим до природи, але мати всі переваги великого міста біля дому.
Стан оздоблення – після будівельників. Кімнати роздільні. 2 санвузли. Велика тераса.
Територія ЖК буде повністю закрита для сторонніх. Спортивний та дитячий майданчики для дорослих та дітей від URBANIDEAS являють собою організований простір, де продумана кожна дрібниця — поки дорослі займаються спортом, малюки досліджують світ навколо і весело проводять час.
Комплекс розташований за півгодини їзди від центру міста. Найближча зупинка громадського транспорту знаходиться за 10 хвилин пішки — тут проїжджає автобус №97.
Найближча муніципальна школа №97 за 10 хвилин пішки, до шкіл «Еколенд», №30, №54 та №81 приблизно 7-10 хвилин на авто. Малюків можна водити в дитячий садок №14 та школу-садок «Любисток». Ще кілька дитячих дошкільних закладів розташовані в радіусі 10 хвилин на авто від новобудови: муніципальні сади №106, №133, №154 та №171, приватний садок «Казка» та центр раннього розвитку «Мудрик»

Зручне паркування у підземному паркінгу, в який можна потрапити на сучасному ліфті прямо з під'їзду.

Введення будинку в експлуатацію - 2024 рік.

Телефонуйте та записуйтесь на перегляд.

Більше пропозицій дивіться на сайті "korchan.info" у розділі "продаж" - "квартира"


Продам 3 кімнатну квартиру 81 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень