Продаж ділянки • Львівська областьПустомитівськийКовярі
ID 4403816

Повітряна

Ков`ярі, Пустомитівський район

ID 4403816
91 000 $

Продаж ділянки, сільськогосподарського

26 соток

У вас є унікальна можливість стати власником земельної ділянки в с.Ковярі (Солонка), де природа відчувається кожним подихом!

Пропонуємо вашій увазі земельну ділянку площею 0,26 га (26 соток) з можливістю зміни цільового призначення на будівництво та обслуговування житлового будинку. Це ідеальне місце для вашого мрійливого осеління, розташоване в затишному сімейному оточенні. 

Зручне розташування та великий потенціал для розвитку! Земельна ділянка правильної форми з орієнтовною площею забудови 1300 кв.м. знаходиться в приватній власності та має всі необхідні комунікації поруч. Ви зможете реалізувати будь-які ваші будівельні амбіції без обмежень! 

Крім того, наша компанія готова надати вам повний спектр послуг, включаючи пошук і купівлю земельних ділянок, землевпорядні послуги, проектування та будівництво об’єктів, а також підключення і перенесення комунікацій. Ми допоможемо вам здійснити вашу мрію про власний будинок! 

Вартість земельної ділянки всього 3500$/сотка. Це чудова інвестиція у ваше майбутнє та комфорт вашої сім'ї! Не втрачайте цю унікальну можливість! Зателефонуйте нам зараз, щоб дізнатися більше та домовитися про перегляд. 

Зв’язатись з агентом

Продам земельну ділянку 26 соток:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
ProLandInvest
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень