Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівСихівськийСтрийська
ID 4491547

Стрийська вул.

Львів, Сихівський район

ID 4491547
85 000 $

Продаж квартири

1 кімната
53.2 / 14 / 18 кв.м
1 / 9 поверх
Пропоную до вашої уваги привабливу 1-кімнатну квартиру з ремонтом у гарному житловому комплексі "Леополь таун" на вулиці Стрийській (поряд автовокзалу). Будинок зданий та заселений. Є Право власності. 
Квартира розташована на високому першому поверсі з дев'яти, має площу 55 м², вона світла та соняшна завдяки панорамним вікнам. Є простора засклена лоджія.
В квартирі функціональне планування, зроблений якісний ремонт, усі приміщення виконані в сучасному дизайні з використанням високоякісних матеріалів. Кухня обладнана сучасною технікою (BOSCH), а ванна кімната якісною сантехнікою та стильна по-дизайну. Є підігрів підлоги по всій площі, що забезпечує комфорт у будь-яку пору року. Затишна спальня створює ідеальне середовище для відпочинку.
Квартира має індивідуальне опалення з двоконтурним котлом. Вона також обладнана сигналізацією, в ЖК є відеонагляд. Квартира добре здається в оренду, зараз є орендарі, які надалі готові залишатись. Тому підійде також під інвестицію для пасивного доходу.
Розташування цього житла надає багато переваг, таких як зручна транспортна розв'язка, розвинута інфраструктура та парк поблизу.
Не втрачайте можливості стати власником цієї квартири та не соромтеся звертатися до мене за додатковою інформацією та для організації перегляду.

Продам 1 кімнатну квартиру 53.2 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень