Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийЩурата-в
ID 4594878

Щурата В. вул.

Львів, Шевченківський район

ID 4594878
71 325 $

Продаж квартири

2 кімнати
57 / 26 / 17 кв.м
3 / 15 поверх
Продаж 2 кімнатної квартири у ЖК 'Viking Hills' з панорамним виглядом на Львів????вулиця Щурата, це район вул Пилипа Орлика і Миколайчука. Квартира знаходиться в 1 будинку, у 1 секції, яка має 15 поверхів.Здача запланована на 3 квартал 2025 року.Опалення дахова котельня.
Продаж по переуступці, вартість переуступки оплачує власник.У забудовника є до продажу така 1 квартира, за ціною 1400$ м2По цій квартирі ціна значно вигідніша - 1300$ м2+ ще можливий торг. І без додаткових витрат.
Переваги житлового комплексу:▪️10 хвилин до центру міста▪️дитячий дошкільний заклад▪️підземний паркінг з ліфтом ▪️відкритий басейн ▪️настільний теніс▪️спортзал 
Площа квартири 57,06 м2Знаходиться на 3 поверсі.Ціна 1300$ м2.Вартість 74 178$
Будинок комфорт класу, стіни цегляні, утеплення мінеральною ватою.Заплановані спортивні та дитячі майданчики, зони відпочинку, зручні вуличні меблі, озеленення. Буде достатньо комерційних приміщень, закрита територія від автомобілів.Підземний паркінг з ліфтом до всіх поверхів та гостьова стоянка.
Металопластикові вікна двокамерний склопакет, пʼятикамерний профіль. Вхідні двері металеві протиударні з МДФ-накладкою, 2 контури ущільнення, 1 замок, сталева коробка. Опалення: дахова котельня. Всі необхідні лічильники Вода, каналізація та електрика - підведені до квартири.
До центру Львова всього 5 км, туди можна дістатись за 15 хв на авто або за 30 хв громадським транспортом. В 5 хвилинах пішки до супермаркету Близенько, до 5 хвилин на авто супермаркет АТБ, і до 12 хвилин на авто ТЦ Спартак.В пішій доступності 6-10 хвилин знаходяться школи, садочки, поліклініки, медичні центри. Також в 5 хвилинах на авто розташований Замарстинівський парк, Малоголосківський парк.
Телефонуйте для обговорення деталей та домовленості про зустріч.Можна з'їздити на локацію, оглянути розташування будинку. 
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 57 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Возна Оксана
+38 068 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень