Продаж квартири • Львівська областьСокільникиГероїв-крут
ID 4641050

Героїв Крут вул.

Сокільники, Пустомитівський район

ID 4641050
57 200 $

Продаж квартири

1 кімната
52 / 18 / 16 кв.м
3 / 5 поверх

Продаж 1 кімнатна квартира в новобудові вулиця Трускавецька. Надійний та якісний забудовник з хорошою репутацією на ринку нерухомості. Опалення індивідуальне. По документах переуступка. Будинок збудований, виконані фасадні роботи, ведуться внутрішні та прибудинкові роботи. Здача будинку в експлуатацію 3 квартал 2024 року.

Поверх 3/5. Загальна площа квартири 51.5 кв.м., житлова площа 17,7 кв.м., та кухня студія 15,8 кв.м., також в квартирі є незасклена лоджія площею 1,28 кв.м., та гардеробна у спальні. Квартира двохстороння, вікно спальні з виглядом у внутрішній двір, та лоджія із кухні з виглядом на сусідній житловий комплекс. Вікна в квартирі з пятикамерним профілем з енергозберігаючим склопакетом. Наповнення квартири: двохфункційний котел, радіатори, лічильники, штукатурка стін, стяжка в кімнаті, комунікації заведено в квартиру. За потреби можна встановити підігрів підлоги від забудовника.

Прибудинкова територія матиме продумані зони для відпочинку та дитячих ігор згідно з концепцією «двір без автомобілів». Для власників машин передбачений підземний паркінг із зарядними станціями для електрокарів, а для гостей — наземна стоянка. Неподалік знаходяться супермаркети, аптеки, школи та садочки, зупинки громадського транспорту.

Код 13393
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 52 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Sitalo Соломія
+38 096 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень