Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийІвана-франка-винники114б
ID 4654687

ЖК Eco City Park

Івана Франка (Винники) вул., 114Б, Львів

ID 4654687
1 000 $2

Продаж квартири

4 кімнати
103.35 / / 27.25 кв.м
3 / 4 поверх
«Eco City Park» - ідеальне місце для тих, хто хоче оточити себе затишною атмосферою зеленого передмістя, при цьому бути в центрі найважливіших подій.

Завжди мріяли придбати приватний будинок? Саме зараз у вас є можливість реалізувати будь-які ідеї та мрії. Така квартира стане справжньою знахідкою для поціновувачів простору. Завдяки великим панорамним вікнам, відкривається неймовірний вид на сквер та річку, ви можете обрати квартиру зі спальнею під самою стелею або простору вітальню з відкритим другим поверхом. Через архітектурне рішення "подвійної" висоти стелі збільшується і розмір стін, тому тут відкриваються великі можливості для творчості.

Житловий комплекс еліт-класу, який складається з малоповерхової забудови в безпосередній близькості до парку. Місце, де ви зможете проводити час після робочого дня, релаксувати з друзями та родиною у затишній атмосфері, а ваші діти безпечно гратися. Парк у нашому містечку стане центром активного відпочинку для наших мешканців.

Двір без машин, підземний та гостьові паркінги. Закрита територія, що охороняється (система відеоспостереження та домофонізації у загальних зонах і паркінгу), власна система підвищеної сигналізації, цілодобовий нагляд.

На території багатофункційного комплексу "Eco City Park" вже розташований неймовірний авторський ставок, який додає унікальний шарм та створює атмосферу спокою та гармонії. Крім того, через територію комплексу протікає мальовнича річка Марунька, що надає додаткового чарівного ландшафту та можливостей для відпочинку на природі.

Стильна, лаконічна архітектура від проектної майстерні Бєляєвих. Ексклюзивні планування кожної квартири та просторі тераси, привабливий та функціональний дизайн житлового комплексу “Eco City Park” створює його характерний образ та підкреслює ціннісні принципи.

Наша команда щодня і безперервно в пошуку креативних рішень для вдосконалення житлового комплексу у якому ви будете проживати. Придбання бажаного житла, яке забезпечує зручності як вам, так і вашому автомобілю, - ще одна ключова перевага цього комплексу. Можливість користуватися ліфтом для спуску у підземний паркінг додає ще більше комфорту вашому проживанню.

Багатофункційний комплекс, у якому будуть розташовані місця для відпочинку, зона барбек’ю, колясочні приміщення. Оформлення зони BBQ та місць відпочинку стане родзинкою, адже можливість провести час з сім’єю на свіжому повітрі це завжди прекрасна ідея. Тут ви зможете насолоджуватися атмосферою близькості з природою, смажити смачні страви на вогнищі та насолоджуватися спільними моментами з близькими людьми.

Всього за 2 кілометри від комплексу розташовані надсучасний Emily Resort. SPA та косметичні процедури, унікальні SPA-зони відпочинку та релаксу від найкращих курортів світу, а також різноманітні аквазони як для дорослих, так і для зовсім маленьких гостей. Розваги на воді, пляжі та басейни, Emily ZOO, та багато інших атракцій, що допоможуть вам активно та цікаво провести час.

Зв’язатись з забудовником

Продам 4 кімнатну квартиру 103.35 кв.м:

Інші пропозиції в житловому комплексі

Івана Франка (Винники) вул., 114Б, Львів, Личаківський район
Івана Франка (Винники) вул., 114Б, Львів, Личаківський район

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Адріана
+38 097 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень