Продаж квартири • ЛьвівФранківськийКульпарківська
ID 4664761

Кульпарківська вул.

Львів, Франківський район

ID 4664761
120 000 $

Продаж квартири

1 кімната
50 / 16 / 21 кв.м
5 / 15 поверх
Продаж 1 кімнатна квартира в новобудові вулиця Кульпарківська ЖК Парус Парк. Будинок введений в експлуатацію, заселений, по документах право власності. Опалення від будинкової котельні( самостійно включаєте, виключаєте та регулюєте подачу тепла в квартиру за допомогою окремого квартирного теплового лічильника). В Будинку 2 ліфта, на поверсі 4 квартири. Паркінг гостьовий та підземний. На території ЖК ведеться відеонагляд.

Поверх 5/15. Загальна площа квартири 50 кв.м., житлова 16 кв.м., кухня студія 21 кв.м. В квартирі зроблено сучасний та якісний ремонт та облаштовано необхідною побутовою технікою, а саме : телевізор, холодильник, пральна машина, варильна панель, духова шафа, мікрохвильова піч, та меблями. В квартирі панорамні вікна, засклена лоджія та зроблено підігрів підлоги.

Розвинена інфраструра поруч із будинком та в самому житловому комплексі, хороша транспортна розвязка , різні кафе, супермаркети, салони краси, та багато іншого.

Код 13548
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 50 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Sitalo Lviv
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень