Продаж квартири • Львівська областьБрюховичіЛьвівська
ID 4670964

Львівська вулиця

Брюховичі, Львівська міськрада

ID 4670964
64 935 $

Продаж квартири

2 кімнати
66.6 / 31.4 / 21 кв.м
1 / 5 поверх
Продаж 2 кімнатної квартири у житловому комплексі ЖК Грінвуд-2, за адресою вул. Львівська, 92, у Брюховичах. Чудова пропозиція - підійде, як для власного проживання, так і для інвестиції. Зданий будинок, у забудовника квартири вже продані. Загальна площа 66,6 м2, житлова - 31,4 м2, кухня-вітальня - 21 м2. Поверх 1 з 5-ти. З кухні-вітальні та спальні є вихід на великий балкон. Це високий перший поверх. Опалення дахова котельня. В квартирі зроблена розводка опалення, встановлені батареї, зроблена стяжка підлоги, штукатурка зовнішніх стін, електрика, вода та каналізація - підведені до квартири, якісні вікна та двері, всі необхідні лічильники.
Це 5-поверховий будинок з ліфтом, є гостьовий та підземний паркінг. Будується багаторівневий наземний паркінг. Багато озелення на території, сучасний дитячий та спортивний майданчики, достатня кількість комерційних приміщень. Є супермаркет 'Близенько' і 'Епіцентр', решта відкриється згодом. Спокійна і затишна локація. Достатньо простору.
Поруч знаходиться Брюховицький ліс, чисте повітря, відпочинкові зони, декілька озер, зони для прогулянок і спорту. Будується в центральній частині Брюхович з розвиненою інфраструктурою. Все необхідне знаходиться в пішій доступності, решта - на комфортній відстані. Недалеко є супермаркети, дитячий садок, загальноосвітня та музична школи, аптеки, магазини, церква, заклади громадського харчування, відпочинкові комплекси. До Львівської Опери 10 км.
Ціна: 64 935$, 975 $/м2. Лише 100% оплата, під держ. програми не підходить.Секція 12, вже зданий будинок, можна оформляти право власності.Якщо Вас зацікавила дана пропозиція - телефонуйте.
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 66.6 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Возна Оксана
+38 068 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень