Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийЧорновола-в-просп73
ID 4671900

Чорновола В. просп., 73

Львів, Шевченківський район

ID 4671900
179 900 $

Продаж квартири

3 кімнати
99 кв.м
7 / 12 поверх
Продаж просторої квартири 99,4 м2 у одному з найсучасніших комплексів у Шевченківському районі Львова. Житловий комплекс «Схід сонця». Новобудова бізнес-класу на вулиці Чорновола 75.При вході в будинок хол та консьєрж.
ЖК знаходиться під цілодобовою охороною, має закриту територію.
Облаштування прибудинкової території:• дитячий майданчик; • зона відпочинку; • зручні під’їзні шляхи; 
«Схід Сонця» – житловий комплекс у самому центрі Шевченківського району. Поблизу є багато відпочинкових зелених зон, поруч парк 700-річчя Львова.
Зручно, що поруч з ЖК є супермаркети, різноманітні магазини, загальноосвітні школи та дитячі садки. 
Добре розвинена транспортна мережа: нескладно доїхати до будь-якої частини Львова.Квартира розташована на дуже зручному сьомому поверсі з 12-ти. Всі кімнати ізольовані. Є простора кухня-вітальня з виходом на балкон. Планування на різні сторони будинку з виглядом на весь Львів.
У квартирі зроблено частковий ремонт: є підігрів підлоги, повністю зроблений санвузол з ванною і душовою, коридор, якісні деревяні міжкімнатні двері і фурнітура. Фільтри на воду і клапан тиску на вхід води у квартиру. Плитка іспанська, ламінат преміум класу.Дуже якісна система кондиціонування що розрахована на всю площу квартири. 
Для огляду телефонуйте!

Продам 3 кімнатну квартиру 99 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень