Продаж будинку • Львівська областьВинники
ID 4673975

Винники, Львівська міськрада

ID 4673975
157 000 $

Продаж будинку, Будинок

3 кімнати
80 / / 26 кв.м
3 соток
1 поверх

Продається автономний будинок в м. Винники.

Будинок новий, окремостоячий,  введений в експлуатацію в січні 2022 року.

В будинку є три кімнати і кухня-вітальня, котельня, ванна, загальна площа 80 кв., плюс горище 50 кв., яке використовується як складське приміщення.

Центральна каналізація, водопостачання центральне,(вода є постійно, навіть під час відключень світла), сучасне економне опалення - тепловий насос (працює як на опалення так і на охолодження будинку.) вартість 13000$.

Земельна ділянка приватизована (3 сот.), вимощена бруківкою, (посаджений газон, туї, є місце під висадку овочів) є можливість паркувати два авто на подвірʼї, (біля будинку ще 2 гостьових), зроблена відпочинкова зона (мангал, столик), дитяча зона (будиночок, зона фізичного розвитку для дітей - турнік, скеля).

Будинок утеплений, має високі стелі (2,9 м), тепла підлога у всіх кімнатах з можливістю регулювання, мебльований, є вся сучасна техніка від телевізора до посудомийки, ВСЕ ЗАЛИШАЄТЬСЯ, також залишається весь садовий інвентар, генератор.

Будинок обладнаний цілодобовим відеонаглядом, відеодомофоном, ворота на пульті, постійний швидкісний інтернет.

Перевагою будинку є те що він може бути автономним, і не залежати від відключень світла, оскільки електрика зроблена з можливістю переходу на генератор (5 кв.).

Будинок знаходиться на тихій вулиці з приватними будинками, недалеко від стадіону ім. М.Маркевича (ФК «Рух»), є багато молодих сімей і діток.

м. Винники приєднане до Львова в 2020 році. 

Відстань до Львова 6 км.

Власник.

Зв’язатись з власником

Продам 3 кімнатний будинок 80 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Сергій
+38 097 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень