Продаж будинку • Львівська областьГородоцькийКерниця
ID 4674710

Керниця, Городоцький район

ID 4674710
45 000 $

Продаж будинку, Будинок

3 кімнати
110 кв.м
5.78 соток
2 поверх
с. Керниця7 км від Городка19 км від Львова.В селі є школа, кафе, магазини, церква, відділення Укр.Пошти.Знаходиться будинок в центрі села. Збудований з газоблоків, стіни будинку утеплено з зовні .  Дах також утеплено.Заведено електрику в будинок та розведено проводку. Поштукатурені стіни підготовлені для оздоблювання. Зроблена конструкція для підвісної стелі, а також проведені труби для підігріву підлоги. Є радіатори.Встановлені металопластикові вікна.  Для  тимчасового обігріву будинку є встановлена буржуйка. Власники планували зробити камін. Також є закуплена плитка на підлогу на перший поверх, і сучасний бойлер.В будинок заведено інтернет.
Загальна площа будинку 110м2Ділянка 5.75 сотих на якій збудовано будинок. + є ще 2 ділянки площами 3.47 сотих і 2.98 сотих. Вони також належать до цього  будинку. Біля нового будинку є старий будинок площею 38м2 (під знос)
В новому будинку є дуже зручне планування.На першому поверсі є:Гардеробна кімната, просторий коридор, вітальня, кухня.На другому поверсі є:2 ізольовані кімнати, санвузол, коридор.
На одній з ділянок є сад, посаджені молоді фруктові дерева.
Розглядаємо продаж а також обмін на квартиру у Львові (без доплат)Вартість за будинок з ділянками  45000$ (торг присутній)

Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатний будинок 110 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Смірнова Віра Степанівна
+38 096 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень