Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийРозточчя
ID 4677124

Розточчя вул.

Львів, Шевченківський район

ID 4677124
54 000 $

Продаж квартири

1 кімната
40 / 17 / 11 кв.м
3 / 4 поверх
Продаж 1 кімнатна квартира в новобудові по вулиці Розточчя, що знаходиться у Шевченківському районі міста Львів. Забудовник Карпат Буд. Будинок зданий та введений в експлуатацію, запущено газ, світло, вода. По документах право власності. Матеріал стін цегла, утеплення пінополістирол. Опалення індивідуальне. Паркінг підземний та гостьовий. Будинок заселений. Також розглядається продаж квартири під державні програми.

Поверх 3/4. Загальна площа квартири 40 кв.м., житлова площа 16,3 кв.м., кухня 10,7 кв.м. також в квартирі є балкон незасклений. Квартира не кутова. Встановлено радіатори. Квартира світла, сонячна та тепла.

Затишне та спокійне розташування будинку, біля будинку поштомат Нова Пошта, ТРЦ Спартак знаходиться на відстані 2 км., неподалік будинку також є АТБ, Рукавичка, магазин побутової хімії, ветеринарна клініка, зупинка громадського транспорту, навчальні заклади, лікарня, поліклініка та багато іншого.

Код 13255
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 40 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Sitalo Соломія
+38 096 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень