Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийЧорновола-в-просп
ID 4678281

Чорновола В. просп.

Львів, Шевченківський район

ID 4678281
179 900 $

Продаж квартири

3 кімнати
100 / 80 / 20 кв.м
6 / 12 поверх
Терміново!!!Продам  шикарну трикімнатну квартиру площею 100 м2 в новобудові бізнес-класу (Ближній центр). Житловий комплекс має повністю свою закриту інфраструктуру (власна котельня, дитячі майданчики, підземний паркінг, зона відпочинку, цілодобовий відеонагляд). 
Поруч з ЖК є супермаркети, різноманітні магазини, загальноосвітні школи та дитячі садки, зупинки транспорту( зручно доїхати в будь який куточок Львова).
Квартира розташована на 6 поверсі і складається з кухні- студіо 20 м2 ( є вихід на балкон, де обладнана барбекю зона) і трьох кімнат -16 м2, 15 м2, 14 м2 . З вікон відкривається вигляд на Високий Замок. Дуже низькі комунальні послуги, що дуже важливо!!!
У квартирі зроблено ремонт: є підігрів підлоги, якісний німецький ламінат,  деревʼяні міжкімнатні двері з італійською фурнітурою. Встановлена  якісна система кондиціонування, яка розрахована на всю площу квартири та фільтри на воду. Санвузол обладнаний ванною та душем, кахель виробництва Іспанії, змішувачі Grohe.Зроблено шумоізоляцію .Є велика гардеробна. Будинок обладнаний  2 ліфтами( вантажний і пасажирський), цілодобовий консьєрж сервіс. Навпроти будинку затишний парк 700- річчя Львова.Фото на вимогу!!1
Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 100 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Оксана
+38 098 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень