Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийЧорновола-в-просп
ID 4679903

Чорновола В. просп.

Львів, Шевченківський район

ID 4679903
270 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
74 кв.м
7 / 11 поверх
Продаж квартири в ЖК AVALON на Чорновола.
Сучасна квартира з дизайнерським ремонтом на 7-му поверсі  у ближньому центрі на просп. В'ячеслава Чорновола. Зручне планування з просторою кухнею-студією та окремою спальною кімнатою. В квартирі зроблений дійсно якісний ремонт, міжкімнатні двері прихованого монтажу, аудіо-стеля по всій квартирі, підігрів підлоги, зручна гардеробна з підсвіткою, кухня-вітальня обладнана усією необхідною побутовою технікою та меблями для комфортного життя. 
Індивідуальне опалення з регульованим підігрівом підлоги. Санвузол суміжний - душ. З кухні-вітальні є вихід на простору терасу. Вікна виходять на двір комплексу. Додаткові переваги, які може запропонувати житловий комплекс Avalon у Львові, пов’язані зі зручним розташуванням. Звідси легко дістатись до різноманітних магазинів, банків, аптек, торгівельних і розважальних центрів. Крім того, комплекс може похвалитись власною територією з дитячими і спортивними майданчиками, затишною зеленою зоною. Також у комплексі є дворівневий підземний паркінг.
Маю відеоогляд квартири !
Радо відповім на ваші запитання - звертайтесь!
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 74 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Пожидаев Ярослав
+38 050 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень