Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийРозточчя
ID 4681844

Розточчя вул.

Львів, Шевченківський район

ID 4681844
57 000 $

Продаж квартири

1 кімната
42 / 17 / 11 кв.м
3 / 4 поверх
Продаж 1 кімнатна квартира в новобудові по вулиці Розточчя, що знаходиться у Шевченківському районі міста Львів. Забудовник Карпат Буд. Будинок зданий та введений в експлуатацію, запущено газ, світло, вода. По документах право власності. Матеріал стін цегла, утеплення пінополістирол. Опалення індивідуальне. Паркінг підземний та гостьовий. Будинок заселений. Також розглядається продаж квартири під державні програми. Ключі на руках, огляд у зручний для вас час.

Поверх 3/4. Загальна площа квартири 41,2 кв.м., житлова площа 17,1 кв.м., кухня 10,2 кв.м. також в квартирі є два балкони незасклені. Залита стяжка, розведена мідна проводка, встановлено радіатори. Квартира світла, сонячна та тепла. Є відео квартири. При необхідності можемо порекомендувати кваліфікованих майстрів, які допоможуть вам з ремонтними роботами.

Затишне та спокійне розташування будинку, біля будинку поштомат Нова Пошта, ТРЦ Спартак знаходиться на відстані 2 км., неподалік будинку також є АТБ, Рукавичка, магазин побутової хімії, ветеринарна клініка, зупинка громадського транспорту, навчальні заклади, лікарня, поліклініка та багато іншого.

Код 12264
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 42 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Sitalo Lviv
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень