Продаж квартири • ЛьвівСихівськийСоняшникова32
ID 4682276

Соняшникова вул., 32

Львів, Сихівський район

ID 4682276
58 000 $

Продаж квартири

1 кімната
48 / 31 / 17 кв.м
7 / 16 поверх

ПРОДАЖ КВАРТИРИ В 0-ЦИКЛІ

Адреса - місто ЛЬвів, вулиця Соняшникова, 32.
Кількість кімнат - одно-кімнатна квартира.
Поверх - 7 з 16.
Квартира в 0-циклі, тобто ще без ремонту.

Загальна площа - 48 м2, житлова - 31 м2, кухня - 17 м2.
Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел.
Балкон - один.
Санвузол - суміжний.

Продаж по переуступці прав.

Особливості даної квартири - це те, що AUROOM SOLAR — новий житловий комплекс бізнес-класу, який завдяки застосуванню різної поверховості, панорамного скління, контрастної кольорової гами та асиметричних геометричних форм стане окрасою Сихівського району Львова. Технологія Auroom.energy в будинку. Багаторівнева архітектура резервного живлення, з продуманою автоматикою та високим рівнем безпеки, що забезпечує резервне живлення потужністю до 2.5 квт на квартиру. Також проєктом передбачені комерційні площі під різні сервіси та закритий для автомобілів внутрішній двір з місцями для відпочинку, занять спортом та ігор дітей.

Поруч з будинком: Житловий комплекс AUROOM SOLAR будують за 20 хвилин автомобілем від площі Ринок у історичному центрі міста. У пішому доступі від новобудови розташовані всі необхідні об'єкти інфраструктури, від дитячих садків до торгових та фітнес-центрів. Якщо потрібен громадський транспорт, 5 хвилин пішки до зупинки автобусів №46, №47 та маршруток №13, №14 на вулиці Кавалерідзе або 10 хвилин до зупинки тролейбусу №31, маршрутки №38 та 27 автобусних маршрутів на вулиці Зеленій. До таких великих транспортних вузлів, як автовокзал, центральний залізничний вокзал та Міжнародний аеропорт «Львів» — 15-20 хвилин на авто. Купувати продукти мешканці AUROOM SOLAR зможуть у продуктовому магазині, який розмістять на передбачених проєктом комерційних площах, а також у кількох супермаркетах торгових мереж «АТБ-Маркет», «Близенько» та «Сільпо», що розташовані на відстані 8-16 хвилин пішки від будинку.

Код об'єкта: 1841


Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 48 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Дарміць Максим
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень