Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийПасічна
ID 4685461

Пасічна вул.

Львів, Личаківський район

ID 4685461
122 000 $

Продаж квартири

1 кімната
40 / / 20 кв.м
9 / 16 поверх
Пропоную однокімнатну квартиру в ЖК Tiffany, вулиця Пасічна.
Квартира світла, простора, з панорамними вікнами, з яких відкривається чудовий краєвид на парк Погулянка, є простора лоджія. ОІ, двофункційний газовий котел, підігрів підлоги по зонах, кондиціонер. Якісний, дизайнерський ремонт з дорогою побутовою технікою. Укомплектована необхідними меблями, підлога деревʼяна.
Будинок - бізнес-класу, високої якості будівництва, з прекрасним, закритим, дуже затишним та тихим внутрішнім подвір'ям, з дитячим та спортивним майданчиками, відпочинковими зонами,  фонтаном, дизайнерськими під'їздами з електронним доступом, також ведеться цілодобове відеоспостереження. Для автомобілів передбачений дворівневий підземний паркінг і гостьовий паркінг біля будинку.
Розвинута інфраструктура, поруч: багато магазинів, супермаркетів,  школи, садочки, зупинки громадського транспорту, у самому будинку вже є мінімаркет та кілька кав'ярень.
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 40 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Юлія
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень