Продаж квартири • ЛьвівФранківськийКульпарківська
ID 4691176

Кульпарківська вул.

Львів, Франківський район

ID 4691176
165 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
75 кв.м
4 / 12 поверх
ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ

Адреса - місто Львів, вулиця Кульпарківська, 93.
Кількість кімнат - дво-кімнатна квартира.
Поверх - 4 з 12.
Тип будинку - новобудова. Матеріал стін - цегла.

Загальна площа - 75 м2, житлова - 48 м2, кухня - 27 м2.
В квартирі зроблений авторський ремонт, наявні меблі та побутова техніка: домофон DAHUA, кондиціонер SAMSUNG, пральна та сушильна машина LG, бойлер Atlantic Steatite Cube,мікрохвильова піч Gorenje, духовка Gorenje, холодильник Samsung, посудомийка Bosch, індукційна плита Gorenje, подрібнювач харчових відходів Franke.
Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел. Є бойлер (150 л). З підігрівом підлоги на кухні, коридорі та санвузлі.
Санвузол - роздільний.

Особливості даної квартири - це те, що квартира знаходиться у одному з найкращих ЖК Львова - Парус City, У ході будівництва застосовуються сучасні енергозберігаючі технології, що забезпечують мінімальну вартість утримання квартир. Фасади будинків утеплюються мінеральною ватою, віконні блоки скляться двокамерними склопакетами. У самій квартирі зроблений якісний ремонт, лишилось доставити деякі меблі, друга кімната може бути оформлена як кабінет, або ж як друга житлова кімната.

Поруч з будинком: новобудова знаходиться по сусідству з Кульпарківським парком, Ботанічним садом та парком Піскові озера. Поруч розташовуються навчальні та дошкільні заклади, відділення банків і ринок. Поблизу гіпермаркет, торговий центр і супермаркети. Неподалік знаходиться зупинка трамваїв, маршрутного таксі, тролейбусів і автобусів. Відстань до Ратуші становить трохи більше чотирьох кілометрів.


Код об'єкта: 1783
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 75 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Гончаренко Юлія
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень