Продаж квартири • ЛьвівСихівськийЧервоної-калини-просп
ID 4692597

Червоної Калини просп.

Львів, Сихівський район

ID 4692597
180 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
78 / / 27 кв.м
21 / 25 поверх
Пропоную двокімнатну квартиру в ЖК Avalon UP, проспект Червоної Калини.
Квартира двокімнатна, дуже світла, панорамні вікна з неймовірним краєвидом на сихівський ліс та Високий замок, з дизайнерським ремонтом (робили для себе), використані найкращі матеріали, плитка іспанська, дорога сантехніка, натуральний паркет, якісний ламінат. Квартира простора, комфортного планування: спальня, кімната-офіс, поєднана кухня-вітальня, окрема гардеробна кімната, два окремих санвузли, також є біокамін та кондиціонер з функцією охолодження та обігріву. Кухня обладнана всім необхідним: холодильник, духова шафа, мікрохвильова піч та посудомийна машина, ще є система фільтрації води зворотного осмосу і під'єднаний до неї кран для питної води. Кухня відділена від кімнати-офісу скляними розсувними дверима з ефектом звукоізоляції. У вітальні зручний розкладний диван, біо-камін, великий телевізор. Спальня обладнана двома шафами, також є комод і велике двоспальне ліжко. У будівлі є консьєрж, а також приміщення для зберігання велосипедів та дитячих візочків.
Розвинена інфраструктура, поруч: багато магазинів, ринок, дитячі садочки, школи, супермаркети, аптеки, ресторани, поліклініка, зупинки громадського транспорту.
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 78 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Юлія
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень