Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Брюховичі
Продаж квартири • Львівська областьБрюховичіШирока
ID 4702184

Широка вулиця

Брюховичі, Львівська міськрада

ID 4702184
53 900 $

Продаж квартири

2 кімнати
63 кв.м
3 / 5 поверх
Продаж двокімнатної квартири 62,3 м2 в одному з найсучасніших житлових комплексів в ЖК «Грінвуд-3» в мальовничих Брюховичах.Без комісії для покупця.
Цей комплекс-малоповерхова забудова в сучасному стилі з власною територією, закритою для сторонніх. Проєкт передбачає будівництво восьми п'ятиповерхових будинків, підземного та наземного паркінгів, комерційних приміщень під офіси та об'єкти інфраструктури.
На прибудинковій території розмістять зелені лаунж-зони, дитячі ігрові «містечка», воркаут-зони, майданчики для ігор у футбол, баскетбол та волейбол. У квартирах передбачені відкриті балкони та енергозберігаюче панорамне скління — завдяки цьому в приміщеннях буде світло і затишно.
Незважаючи на малу поверховість в будинках встановлять сучасні швидкісні ліфти
по території встановлять камери відеоспостереження, в квартирах — домофони.
Ландшафтний дизайн території з бруківкою, газонами, лавками, ліхтарями і клумбами.
Металопластикові вікна з 5-камерним профілем і 2-камерним енергозберігаючим склопакетом.
На цокольному і підземному поверхах передбачені господарські комори площею від 4 до 20 кв. м. для зберігання сезонних речей.
Зовнішні стіни з керамоблока утепленні мінеральною ватою та пінополістиролом і покриті декоративною штукатуркою
Опалення від автономної будинкової котельні, що дозволить контролювати температуру в приміщеннях і економити на комунальних платежах.
Відпочити недалеко від будинку та цікаво провести час з друзями можна у пейнтбольному клубі, байк-парку, озерному комплексі «Колиба», на березі Брюховицького озера або у Брюховицькому лісі. Для тих, хто звик проводити вільний час за тренуваннями, за 5 хвилин автомобілем від містечка спортивний комплекс Voodoo Wake Park.
Квартира розташована на самому зручному 3 поверсі з пяти поверхів.

Продам 2 кімнатну квартиру 63 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень