Продаж будинку • Львівська областьБрюховичіПляжна
ID 4712749

Пляжна вулиця

Брюховичі, Львівська міськрада

ID 4712749
169 500 $

Продаж будинку

4 кімнати
196 / 78.6 / 14 кв.м
1 соток
4 поверх
Продаж танхаусу з неймовірним краєвидом на озеро в Брюховичах !Без комісії для покупця !
Продаж танхаусу в Брюховичах , одразу біля озера (самий центр). Загальна площа 196 м2 п техпаспорту, але по факту більше майже 300. 
В котеджі зроблено дуже багато робіт .  Розведено сантехніку , встановлено інсталяції в санвузлах, розведено електрику, тепла підлога на першому, другому поверсі і також санвузол на третьому поверсі, залиті стяжки. Є гараж на дві машини, там покладено плитку вже , зроблена система опалення і фільтрації води , великий болер . На другому поверсі у вітальні є камін (зролено розводку по кімнатах. як альтернативна система опалення). Електрична брама .  На кухні стоїть котел . 
Двері замінили на якісніші , вікна також замінили на дорожчу фірму . Добудували три терасси (на третьму поверсі з двох кімнат і також на мансарді ), таких в сусідніх танхаусах немає. З терасс відкривається неймовірна панорама на озеро і гору . Найкращий краєвид з усієї лінії котеджів . 
На першому поверсі гараж, коридор, технічна кімната. На другому поверсі вітальня з виходом на терасу, гардероб, санвузол і кухня з виходом на заднє подвіря . На третьому поверсі дві дитячі з терассою , санвузол , господарська спальня з гардеробною кімнатою і балконом . На мансарді також можна робити кімнату і зроблено просто терасу(покладено вже плитку) з неймовірною панорамою на озеро  . 
Запрошуємо на огляди .
Код # 2 8 2 7 5 9 3 1 
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатний будинок 196 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Романчук Анна
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень