Продаж квартири • Львівська областьБрюховичіШирока
ID 4712890

Широка вулиця

Брюховичі, Львівська міськрада

ID 4712890
33 638 $

Продаж квартири

1 кімната
35 / 13 / 13 кв.м
2 / 5 поверх
Продається 1-кімнатна квартира на 2 поверсі у ЖК комфорт класу Грінвуд-3, смт. Брюховичі.
Здача будинку запланована на II квартал 2025р.
Поверхів у будинку - 5. Є ліфт.

Площа квартири - 35,8 м2
Площа кухні - 13,89 м2
Ціна - $33638,3
Ціна за м2- $939,62

Є балкон та панорамні енергозберігаючі вікна з потрійним склопакетом і п'ятикамерним профілем,
1 санвузол,
автономна котельня

Житловий комплекс «Грінвуд-3» — це малоповерхова забудова в сучасному стилі з власною територією, закритою для сторонніх. Проєкт передбачає будівництво восьми п'ятиповерхових будинків, підземного та наземного паркінгів, комерційних приміщень під офіси та об'єкти інфраструктури.

На прибудинковій території розмістять зелені зони для прогулянки, дитячі ігрові «містечка», воркаут-зони, майданчики для ігор у футбол, баскетбол та волейбол. У квартирах передбачені відкриті балкони
.
ЖК розташований у екологічно чистому районі, поруч Брюховицький ліс. Інфраструктура розвинена. Поруч є крамнички, аптеки, магазини, зупинки транспорту, кав’ярні, дитячі та спортивні майданчики, зони барбекю, загальноосвітня школа, спортивна і музична школи, інтернат, дитячі садки та центри, ІТ академія, салони краси, фітнесу, нова пошта, банк, обмінник, хімчистка, нотаріус, стоматологія, офіси. До площі ринок - 10 км. До проспекту Чорновола і ТРЦ Спартак – 6 км прямої дороги.

ЖК Грінвуд-3 - це гарний вибір для комфортного проживання сімʼєю. Для додаткової інформації телефонуйте за вказаним номером.
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 35 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Фалісей Денис
+38 050 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень