Продаж приміщення • Львівська областьСокальськийСокаль
ID 4716778

Яворницького

Сокаль, Сокальський район

ID 4716778
2 000 000 евро

Продаж приміщення, Майновий комплекс

виробництво
6500 кв.м
65 соток
1 / 1 поверх
Приватне підприємство "Бізнес-Св" (м. Львів, 79039 а/с 8402 вул.Золота б. 17 кв. 63) володіє активами цинковмісних відходів у кількості понад 15 тис. тонн. із 60 % вмістом цинку. 

Цинкові відходи перебувають у шламонакопичувачах - трьох великих бетонованих ямах. За агрегатним станом відходи схожі на глину. 

Після проведення спектрального та хімічного аналізів (Німецького у 2015 та Українського у 2023) було виявлено в середньому 60% вмісту цинку у відходах (скріни результатів аналізів додаються). 

Також у власності є приміщення 6400 кв.м для організації перероблення даних відходів. Відстань між об‘єктами 1 км. 

Неподалік від об'єкта є сусідні фірми від яких можна завести електроенергію. У разі потреби більшої кількості енергії можна живитися від електророзподільчої станції 12 МВт.

Вказані активи розміщені у м. Сокаль вул. Яворницького 105. 

Робота з продуктом. Найдешевший спосіб роботи - сушка продукту в сушарці. Дорожчим, але прибутковішим способом є обробка відходів з метою вилучення цинку сульфату або цинку оксиду. 

Додатково: до об'єкта додається розроблена на замовлення технологія обробки матеріалу. 

+ Ми поділимося з вами всією додатковою інформацією та готові в майбутньому допомогти в реалізації проєкт. 

Історія об'єкта:
В процесі 25 річної діяльності Сокальського заводу хімічного волокна, який випускав віскозне волокно, утворилися цинковмісні відходи із вмістом цинку близько 60%. Все це зберігається у трьох шламонакопичувачах. В технології виробництва використовували целюлозу, їдкий натр, сірчану кислоту, сульфат цинку, сіровуглеводи. 

Після формування волокна з осаджувальної ванни, що містила сірчану кислоту, сульфат цинку виділялись гази, а надлишок осаджувальної ванни й стічні води, що містили сульфат цинку направлялись на установку очищування. 

Після очищування відходи направлялись в шламонакопичувачі. 

Сам завод розташований в 5 км від населеного пункту Сокаль, є крите приміщення одного з цехів площею 6.4тис. м.кв. де можна організувати пакування чи перероблення.

Будемо раді відповісти на ваші запитання в чаті або за телефоном
Зв’язатись з власником

Купити комерційну нерухомість 6500 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Сорокін Олег
+38 068 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень