Продаж квартири • ЛьвівСихівськийЗелена
ID 4745039

Зелена вул.

Львів, Сихівський район

ID 4745039
80 000 $

Продаж квартири

1 кімната
36 / 11 / 13 кв.м
5 / 8 поверх
ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ

Адреса - місто Львів, вулиця Зелена, 151. ЖК Viking park
Кількість кімнат - одно-кімнатна квартира.
Поверх - 5 з 8.
Тип будинку - новобудова.

Загальна площа - 36 м2, житлова - 11,3 м2, кухня - 13,1 м2.
В квартирі зроблений авторський) ремонт,
Опалення - будинкове. Наявний електричний бойлер. З підігрівом підлоги на кухні, коридорі та санвузлі.
Балкон - один.
Санвузол - суміжний.

Особливості даної квартири - це те, що ЖК Viking Park — це комплекс, де поєднані житловий та бізнес простір. Для житлової частини комплексу застосована каскадна поверховість, а просторі відкриті тераси зі скляними огорожами нагадують круїзний лайнер. У житловій частині будуть не тільки відкриті тераси, а й лоджії з балконами. Панорамні вікна на всю висоту поверху забезпечать доступ сонячного світла та допоможуть візуально зробити кімнати більше.

Поруч з будинком: Крім бізнес-центру, у комплексу Viking Park будуть комерційні майданчики з окремими входами, де можуть відкрити ресторан, кав'ярню, магазин, відділення банку або інший тип сервісу, який буде корисний мешканцям комплексу.
Біля комплексу транспортна розв'язка кільцевої дороги, до автовокзалу їхати хвилину, 15 хвилин до аеропорту та залізничного вокзалу, 15 хвилин до центру міста.
Також за 15 хвилин можна доїхати до King Cross Leopolis, де відкриті близько 100 магазинів, гіпермаркет «Ашан», працює фуд зона, сервісні послуги, кінотеатр, ковзанка та лазерний лабіринт. До іншого супермаркету «Арсен» на авто їхати 4 хвилини, 6 хвилин до «АТБ» та 7 хвилин до гіпермаркету METRO Cash & Carry.

Код об'єкта: 1941
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 36 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Гончаренко Юлія
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень