Продаж квартири • ЛьвівФранківськийКульпарківська
ID 4746855

Кульпарківська вул.

Львів, Франківський район

ID 4746855
165 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
75 / 32 / 27 кв.м
4 / 12 поверх
Продаж 2 кімнатна квартира в новобудові вулиця Кульпарківська. ЖК Парус Сіті. Будинок введений в експлуатацію, заселений, по документах право власності. Опалення від будинкової котельні( самостійно включаєте, виключаєте та регулюєте подачу тепла в квартиру за допомогою окремого квартирного теплового лічильника). Паркінг гостьовий та наземний багаторівневий.

Поверх 4/12. Загальна площа квартири 74,9 кв.м., житлова 32 кв.м., кухня студія 27 кв.м. В квартирі зроблено сучасний та якісний ремонт, продаж квартири з меблями та побутовою технікою. Вікна в квартирі панорамні. В квартирі зроблено підігрів підлоги. Квартира наповнена якісною та необхідною побутовою технфкою, а саме: кондиціонер, пральна машина та сушильна машина, бойлер, мікрохвильова піч, посудомийна машина, духовка, холодильник, індукційна плита, подрібнювач харчових відходів.

Розвинена інфраструктура ЖК, на території ЖК є супермаркет, кафе, дитячі майданчики та багато іншого, поруч із ЖК супермаркет Сільпо, зупинки громадського транспорту, школа, садочок, хороша транспортна розвязка.

Код 13415
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 75 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Sitalo Lviv
is online
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень