Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийГлинянський-тракт
ID 4755025

Глинянський Тракт вул.

Львів, Личаківський район

ID 4755025
59 000 $

Продаж квартири

1 кімната
41 / 17 / 11 кв.м
9 / 10 поверх
Продаж 1 кімнатна квартира в новобудові вулиця Тракт Глинянський. Будинок введений в експлуатацію ( запущено газ, світло, воду), по документах право власності. Опалення індивідуальне. Паркінг гостьовий.

Поверх 9/10. Загальна площа квартири 40,9 кв.м., житлова площа 17 кв.м., кухня 11,4 кв.м. В квартирі зроблено підігрів підлоги, та ремонт, також проведено магістраль для встановлення кондиціонера. В квартирі панорамні вікна та засклений балкон вихід на який із кухні. Квартира не кутова, тепла та світла з чудовим краєвидом. Також в квартирі є кладова яку можна облаштувати під гардеробну.

Поруч із житловим комплексом знаходиться супермаркет АТБ, Близенько, інші продуктові та побутові магазини, зоомазин та інші, також поруч знаходиться школа, дитячий садочок, зупинка громадського транспорту із якої курсують автобуси у різних напрямках міста.

Код 13818
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 41 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Sitalo Lviv
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень