Продаж квартири • ЛьвівГалицькийЯрославенка-я
ID 4755051

Ярославенка Я. вул.

Львів, Галицький район

ID 4755051
44 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
44 кв.м
1 / 4 поверх
Пропонуємо вашій увазі неймовірну можливість стати власником затишної 2-кімнатної квартири на вулиці Ярославенка! Розташована квартира на 1/4 поверсі цегляного будинку, ця оселя стане вашим тихим та зеленим притулком.

Загальна площа квартири складає 43,7 кв.м, а її планування передбачає прохідні кімнати(можна ізолювати), що створює відчуття простору та легкості. Хоча квартира потребує ремонту, але це лише дає вам шанс втілити свої дизайнерські ідеї та перетворити її на справжній дім вашої мрії.

Зовні будинок має утеплений фасад, що забезпечує комфортну температуру у приміщенні протягом усього року. Газова колонка та центральне опалення гарантують вам постійне тепло та гарячу воду.

Одне з найбільших переваг цього помешкання - його розташування. Квартира знаходиться поруч із чудовим парком Залізна Вода, де ви зможете насолодитися прогулянками на свіжому повітрі. Також поруч розташовані школа та 2 дитячі садочки, що робить це місце ідеальним для сімейного життя.

Ціна цієї квартири становить лише $44,000 ТОРГ- справжня знахідка для тих, хто шукає затишний куточок у серці мікрорайону Новий Львів. Не гайте часу та зв'яжіться з нами вже сьогодні, щоб дізнатися більше про цю унікальну можливість!
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 44 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Сідлецька Ірена
+38 098 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень