Оренда квартири • ЛьвівСихівськийКавалерідзе-і19
ID 4755876

Кавалерідзе І. вул., 19

Львів, Сихівський район

ID 4755876
15 000 грн /міс

Оренда квартири, Брежнєвка

2 кімнати
52 / 43 / 9 кв.м
1 / 9 поверх
Пропонується двокімнатна квартира у спальному районі (Сихів) зі зручним розташуванням. Знаходиться квартира поблизу кількох транспортнів вузлів, що дозволяє швидко добратись до центру, авто- та залізничного вокзалу та інших локацій міста.
У квартирі є вся необхідна для життя техніка та меблі:- Холодильник;- Пральна машина;- Електрочайник;- Мікрохвильова піч;- Газова плита з духовою шафою;- Велике двоспальне ліжко;- Письмовий та обідній столи;- Кухонний куток;_ Розкладний диван;- Шафа для одягу.
Основна перевага квартира - розвинена інфраструктура в радіусі десятихвилинної прогулянки: ринкова зона "Іскра", поштові та банкові відділення, супермаркети, Сихівський ліс, два спортивних зали, зупинка транспорту численних маршрутів, зупинка трамваю.Додатковою перевагою є наявність доволі просторого балкону. Попри те, що квартира на першому поверсі, Вашій безпеці нічого не загрожує, оскільки на балконі та всіх вікнах є металеві ґрати. 
Чудовий варіант для сімейної пари чи сім'ї з дітьми, а також для студентів, які надають перевагу спокійним районам.Ціна: 16000грн +КП.Пропозиція від АН.
Зв’язатись з агентом

Здам 2 кімнатну квартиру 52 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Гузьо Віталій
+38 063 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень