Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийМедової-печери
ID 4776841

Медової Печери вул.

Львів, Личаківський район

ID 4776841
71 000 $

Продаж квартири

3 кімнати
63 / 38 / 8 кв.м
7 / 9 поверх
Вітаємо. Реальна пропозиція.

Продається 3-х кімнатна квартира по вул. Медової Печери.Розташована на 7-му поверсі, 9-ти поверхового цегляного будинку.

Загальна площа - 63,6 кв.м., житлова – 38,5 кв.м., кухня – 8,7 кв.м., кімнати ізольовані, роздільний санвузол, 2-ві засклені лоджії, центральне опалення, не кутова, двостороння, розміщена в середині будинку.

Євроремонт, МПВ, бак на воду, сигналізація АЯКС, відеонагляд по периметру подвір’я + поверхова відеокамера, безперебійне обладнання на електроенергію, залишаються меблі та побутова техніка.

Лічильники: електроенергія, вода, газ.

До квартири належить підвал, біля будинку є можливість паркувати авто, подвір’я має окремий заїзд для власників квартир та облаштований дит. майданчик, в сусідньому будинку можна орендувати 2-ва паркомісця (одне з них під зарядку електрокара).

У районі чудово розвинена інфраструктура, хороша транспортна розв'язка. У пішій доступності є все необхідне для життя: продуктові магазини, супермаркети, аптеки, відділення пошти та банку, школи та дитячі садочки, парки та сквери.

Ціна 71 000 $ (обговорюється).

Телефонуйте, з радістю надамо додаткову інформацію.З повагою, компанія «LAGOM».
Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 63 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Юлія LAGOM
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень