Продаж будинку • Львівська областьЗолочівськийСтінка
ID 4781019

Гірська III

Стінка, Золочівський район

ID 4781019
3 500 $

Продаж будинку

2 кімнати
41 / 30 кв.м
1 поверх
Розташування: Львівська обл., Золочівський район, с.Стінка, вул. Гірська III, буд. 2. До м.Золочів 25 км, до найближчої маршрутки - 3 км.
Площа: загальна будинку 41.7 кв.м., житлова - 30,7 кв.м.
Дві роздільні кімнати, коридор (6,4 кв.м.), кухня (6,4 кв.м.), веранда, погреб під будівлею. Матеріал стін: глиновальковані, дощата підлога, перекриття будинку - шифер; фундамент - бутовий. Вікна: дерев'яні і в одній з кімнат металопластикові. 
Комунікації: - опалення: пічне, проведені газові труби до кімнат, можливо встановити газове опалення.- проведена електрика. - є свердловина на воду, треба провести до будинку. - туалет у дворі (потребує очистки).- є лічильники на газ і світло.
Техніка:   • холодильник і морозильна камера, пральна машинка напівавтомат, газова плита з духовкою.- проведений Інтернет (треба підключити).
Земельна ділянка:  площа 0,066 га, 2 сараї (дерев'яний і бутовий; перекриття - черепиця). Є місце під сад та город. Вся територія огороджена металевою сіткою. 
* Недалеко розташований ліс. * Школи немає, але є шкільний автобус, який забирає дітей в сусіднє село. * Магазину немає, але раз в тиждень в село приїжджає машина з товарами першої необхідності. * Сільська рада в сусідньому селі (у Вільшаниці).
Можливий торг. Власник один, будинок не є місцем реєстрації жильців. Наявні документи: договір купівлі-продажу.Показ за домовленістю, оголошення від власниці, локація власниці м.Львів.Можу надати свіжий відео-тур об'єкту за запитом.
Зв’язатись з власником

Продам 2 кімнатний будинок 41 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень