Продаж квартири • ЛьвівСихівськийБуйка-п-проф
ID 4789229

Буйка П. проф. вул.

Львів, Сихівський район

ID 4789229
140 000 $

Продаж квартири

3 кімнати
89.3 / 51.6 / 9.7 кв.м
2 / 10 поверх
Терміновий продаж. Ціна до обговорення. Продається 2 кім квартира по вулиці Буйка ЖК Вільне місто на зручному 2 поверсі. Сучасне планування, вікна виходять на три сторони. Дві ізольовані кімнати та простора кухня студія.
Площа 89.3 м.кв
Кухня 9.7 м.кв
Санвузол 5.6 м.в
У квартирі розпочатий ремонт, закуплені деякі матеріали. Індивідуальне опалення. Будинок зданий, є право власності. Гостьовий паркінг з електрозарядкою. Відеонагляд та конс'єрж-сервіс.
Новобудова знаходиться по сусідству з парком «Залізна Вода», Стрийським парком, неподалік від Innovation District IT Park. У п’яти хвилинах ходьби від комплексу працює декілька шкіл, дитячих садочків, магазини і супермаркети. На першому поверсі розміщується власна пекарня та кав’ярня, а також рецепція з допоміжними сервісами: пошта, хімчистка, банкомат. На експлуатованій покрівлі шістнадцятиповерхових секцій розміститься багатофункціональна зона для заняття спортом.

Телефонуйте за додатковою інформацією. Є відео огляд квартири.
Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 89.3 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Оксана "IVA нерухомі
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень