Продаж приміщення • ЛьвівГалицькийКостюшка-т
ID 4790970

Костюшка Т. вул.

Львів, Галицький район

ID 4790970
1 600 000 $

Продаж приміщення, Фасадне з окремим входом

готель
10 кімнат
430 кв.м
1 / 2 поверх
Бутик-готель Family Residence розташований в самому центрі Львова, за 100 метрів від Національного університету ім. Івана Франка та за 700 метрів від площі Ринок.
Параметри будівлі:
- Приміщення фасадного типу;- Площа - 430 м.кв;- Поверховість - 3 поверхи;- Кількість номерів - 12;- Кількість додатковий приміщень пральня тне приміщення;- Висота стелі - 3.5 м;- 10 фасадних вікон;- заведена потужність світла- 35 кВт;- капітальне замінене перекриття між поверхами - металеве;- опалення індивідуальне;
Для зручності гостей у деяких номерах облаштовано зону відпочинку. В бутик-готелі Family Residence доступний безкоштовний Wi-Fi. До послуг гостей телевізор з плоским екраном.
Також у закладі працюють магазини. Піша прогулянка від готелю до різноманітних кафе та магазинів займає 5 хвилин.
Львівський державний академічний театр опери та балету розміщений за 400 метрів від бутик-готелю Family Residence. Відстань до Центрального залізничного вокзалу Львова становить 2,5 км, а до міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького, що є найближчим від закладу, 6 км.
Це місце розташування особливо подобається парам – вони оцінили його на 9,6.
Для детальної розмови та зустрічі, телефонуйте!
Зв’язатись з агентом

Купити комерційну нерухомість 430 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Гусак Наталія
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень