Оренда квартири • ЛьвівСихівськийУгорська
ID 4796675

Угорська вул.

Львів, Сихівський район

ID 4796675
550 $ /міс

Оренда квартири

1 кімната
43 / 31 / 12 кв.м
7 / 11 поверх
Оренда 1-кімнатної квартири вул. Угорська ПЕРША ЗДАЧА!1 кімната.  43 / 31 / 12 м2Поверх: 7 / 11Квартира в сучасному стилі, облаштована всіма необхідними зручностями для комфортного проживання.
- Система підігріву підлоги забезпечує максимальний комфорт у холодну пору року.
- Кухня:- Оснащена сучасною вмонтованою технікою, включаючи посудомийну машину.- Подвійний Фільтр очищення для води.- Кухонна мийка з багатофункціональними можливостями. - Ванна кімната:- Вмонтована сантехніка.- Мультифункціональна душова система.- Комбінована рушникосушка для ефективного сушіння рушників у будь-який сезон.
- Електропостачання:- Додаткові виводи для підключення EcoFlow, що забезпечує роботу техніки навіть під час відключення електроенергії.- Електрощиток Hager з автоматичним відсікачем напруги для захисту електроприладів.- Мультимедійний щиток.
- Квартира обладнана пральною машиною для вашої зручності.
Додаткові переваги:
- Затишний двір з облаштованими дитячим майданчиком та зоною відпочинку.- Будинок з підземним і гостьовим паркінгом для зручного зберігання вашого автомобіля.- Поблизу знаходяться школи та садочки (приватні та державні), парки (Стрийський та Залізна Вода), трамвайна зупинка, офіси, коворкінги, Український Католицький Університет, а також лікарня.
550 доларів
Зв’язатись з агентом

Здам 1 кімнатну квартиру 43 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Юрій AH VASH REALTOR
+38 063 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень