Продаж квартири • Львівська областьВинникиСухомлинського
ID 4798944

Сухомлинського вул.

Винники, Львівська міськрада

ID 4798944
120 000 $

Продаж квартири

3 кімнати
90 / 42 / 15 кв.м
8 / 10 поверх
Пропоную на продаж квартиру. Будинок зданий у 2016 р. , повністю заселений, знаходиться у Винниках на вулиці Академіка Сахарова.

Планування квартири: дві спальні, простора кухня, велика вітальня, лоджія-кабінет, роздільний санвузол, передпокій, коридор.

Квартира з ремонтом, який власники робили для особистого проживання з повністю продуманою ергономікою з дорогих та якісний матеріалів.
- Передпокій обладнаний вішалкою та взуттєвою лавою, місткою кладовою в якій розташовані повногабаратні пральна машина SIЕMENS та сушильна машина BOSСH, де можна зберігати усе господарське приладдя.
- Кухня обладнана фабричними меблями BRW фасади яких оздоблені натуральним шпоном дуба фурнітура BLUM. Повногабаритна посудомийна машина SIЕMENS, вбудовані мікрохвильова та духова піч SAMSUNG та холодильник з системою No Frost цього ж бренду, індукційна поверхня Electrolux (також є можливість встановити газову поверхню). Мийка FRANKE та змішувач HANSGROHE, також встановлена система зворотного осмосу. Настрій та комфорт тут забезпечує TV XIAOMI 40, аудіо система YAMAHА, та кілька сценаріїв освітлення.
- Вітальня обладнана місткою гардеробною, великим відпочинковим диваном IKEA, затишною зоною для релаксу та читання, настрій та комфорт тут забезпечує TV SAMSUNG 55, аудіо система YAMAHA, інверторний кондиціонер COOPER&HUNTER та кілька сценаріїв освітлення.
Зв’язатись з агентом
Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 90 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Наталя
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень