Продаж квартири • Львівська областьВинникиЛісна
ID 4801274

Лісна вул.

Винники, Львівська міськрада

ID 4801274
55 000 $

Продаж квартири

1 кімната
45 / 14 / 16 кв.м
1 / 7 поверх
Однокімнатна квартира 45,07м.кв. в ЖК Auroom Forest у Винниках, вулиця Лісна.Будинок зданий, 2-га черга, 5-ий підʼїзд, активно ведуться ремонтні роботи, кілька квартир уже проживають, ліфт працює, обшитий ОСБ і спускається в підземний паркінг.Квартира на 1му з 7ми поверхів з гарним виглядом на внутрішній двір, дуже світла, простора, комфортне планування, кухня-студія з великим вікном, вікна панорамні, індивідуальне опалення, встановлено двохконтурний газовий котел Buderus.Житловий комплекс бізнес класу з малоповерховою забудовою від АUROOM, розташований в рекреаційній зоні поруч лісу, дизайнерські під’їзди, красивий ландшафтний дизайн прибудинкової території, облаштований двір з майданчиком та гостьовим паркінгом, , закрита територія, ведеться відеоспостереження.
В квартирі розведена електрика та сантехніка, встановлено радіатори, тепла підлога (коридор, кухня та санвузол), буде покладена плитка ( коридор, кухня, санвузол), в кімнаті ламінат, встановлять підвіконники, зроблений вихід під кондиціонер, стіни поштукатурені, залита стяжка.Продаж від власника по переуступу (+30тис.грн. додатково оплачується в забудовника).
 Можливий торг.
Без комісії для покупця!

Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 45 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Тетяна
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень