Продаж квартири • ЛьвівЗалізничнийРудненська
ID 4803242

Рудненська вул.

Львів, Залізничний район

ID 4803242
34 500 $

Продаж квартири

1 кімната
28 / 14 / 8 кв.м
8 / 12 поверх
Квартира вул. Рудненська, 8. ЖК Ріел Сіті. Автономне опаленняЦіна 34500$.Продаж смарт квартири в ЖК Ріел Сіті по вул. Рудненській, 8.ВЛАСНИК!Забудовник РІЕЛВул. Рудненська 8, будинок, 1Площа - 28 м2Поверх: 8 з 12 - вікна у двір.Автономне (індивідуальне) опалення - власна котельня на даху будинку. Є тепловий лічильник.
Секція 1Концепція житлового комплексу «Ріел Сіті» забезпечує зручність і безпеку для його мешканців.В ЖК є підземний. До центру 15 хвилин.Локація квартири також вражає - ви знайдете все, що необхідно для комфортного життя: школи та дитячі садки, супермаркети, кафе та ресторани, аптеки та медичні заклади, транспортні вузли та парки.Територія комплексу закрита, облаштована відпочинкова зона із зеленим сквером, ландшафтним дизайном та забезпечено шість дитячих ігрових майданчиків, а також спортивні зони. Запланований власний дитячий садочок, а школа знаходиться в пішій доступності.Можна починати ремонт.Багато людей вже роблять ремонти і дехто вже проживає.Продаж ще по переуступці, після отримання права власності ціна буде іншою.-Будинок збудований, ліфт встановлений, комунікації в будинку- Здача будинку серпень-вересень 2024 року.Є світло і вода- вже можна робити ремонт.Є погодження на переуступку, можемо оформляти.
Ціна 34500$.
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 28 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Володимир Ярославович
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень