Продаж квартири • ЛьвівФранківськийТрускавецька
ID 4805474

Трускавецька вул.

Львів, Франківський район

ID 4805474
51 000 $

Продаж квартири

1 кімната
37 кв.м
1 / 5 поверх
Продається 1 кімнатна квартира з власним патіо в новобудові бізнес класу ЖК Сан Марко по вул. Трускавецька .
Продаж по переуступці
Сама квартира площею 37м і власне патіо 17м .
Здача будинку початок 2025 року , на 3 останніх фото стан будівництва станом на серпень 2024 року
Клубний будинок San Marco розташується вздовж Трускавецької вулиці, яка розділяє південну околицю Львова з одним з найближчих передмість, Сокільниками. Концепція проєкту базується на поєднанні найкращих рис життя в місті та передмісті. В КБ «Сан Марко» запланована відносно невелика кількість квартир, затишна та облаштована внутрішня територія з власним садом, дитячим та спортивним майданчиками.

Вишуканий дизайн екстер'єру будинку підкреслює клубний статус проєкту. Збільшені віконні отвори, мансардний поверх, контрастне оздоблення фасаду, надійні матеріали та технології будівництва — все це підвищує привабливість майбутнього ЖК для найвибагливіших інвесторів. А зручні планування квартир з лоджіями, терасами та патіо, будуть комфортними для родин будь-якого складу.

Мешканці комплексу зможуть почуватися в безпеці завдяки закритій для сторонніх території з електронною системою перепустки. Для автівок у ЖК передбачені підземний та наземний паркінги.
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 37 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Білик Володимир
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень