Оренда квартири • ЛьвівФранківськийКнягині-ольги102
ID 4816222

Княгині Ольги вул., 102

Львів, Франківський район

ID 4816222
1 650 $ /міс

Оренда квартири

3 кімнати
100 кв.м
10 / 11 поверх
ЖК Добра Оселя. Княгині Ольги 100.

Здається в оренду повністю укомплектована двох поверхова квартира (повноцінні останні 10 і 11 поверх) з стильним інтер’єром та дизайнерським ремонтом в 15 хв від самого центра міста. Дуже зручне місце розташування та розвинута інфраструктура.

На першому поверсі: коридор з двома гардеробними, кухня – студио, туалет.

На другому поверсі: дві спальні з гардеробними, ванна кімната.

Комфортна велика кухня – studio (всі робочі поверхні кухні, барної стійки та камін виготовлені з італійського мармура): італійське обладнання (газова плита, багато функціональна духовка, мікрохвильова піч, витяжка, посудомийна машина, холодильник, холодильник для вина, пароварка, кавоварка, подрібнювач їжі, двоконтурний газовий котел, фільтр система 5-ти компонентної очистки води, кондиціонер); комфортний стильний диван; домашній кінотеатр; багаторівнева зручна підсвітка; великий французький панорамний балкон + 2 відкритих балкона з окремими виходами та прекрасним краєвидом на місто; сухий акваріум; водяна бульбашкова панель.

Спальні кімнати: комфортні меблі; багаторівнева зручна підсвітка; в кожній плазма, кондиціонер, панорамні французькі балкони з гарним краєвидом, натяжні стелі (друга спальня – натяжна стеля з ефектом зіркового неба).

Ванна кімната: німецька сантехніка, італійська пральна машина+сушка, додатково укомплектована плазмою з ефектом домашнього кінотеатру та «мультірум» з можливістю дистанційного керування.

Туалет: італійська сантехніка, додатково укомплектована системою «мультірум» з можливістю дистанційного керування.Квартира має 6 зон підігріву підлоги з окремими датчиками керування для кожної зони; електронний замок вхідних дверей;

 забезпечена охоронною та пожежною сигналізацією та відеоспостереженням; індивідуальне газове опалення.

У вартість оренди включено: щотижневе генеральне прибирання квартири, послуги охоронної компанії.
Зв’язатись з агентом

Здам 3 кімнатну квартиру 100 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Агенція Нерухомості
+38 068 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень