Продаж квартири • ЛьвівГалицькийСловацького-ю
ID 4841904

Словацького Ю. вул.

Львів, Галицький район

ID 4841904
65 000 $

Продаж квартири

1 кімната
38 кв.м
1 / 5 поверх
Продається 1-кімнатна дворівнева ексклюзивна квартира загальною площею 38м2 у будинку австрійської забудови в історичному центрі міста (піша доступність до Площі Ринок) за вул. Словацького (Галицький р-н).
1 поверх з 5;
вторинний житловий фонд;
індивідуальне опалення (газове);
з меблями;
ремонт;
власне подвіря.
У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне опалення від газового котла. Зроблений якісний ремонт.
Квартира має роздільне планування: окрема мебльована спальна кімната з гардеробною та ванна кімната в другому рівні, санвузол з якісною сантехнікою, кухня-студія площею 18, 9 м2 з вбудованими меблями та технікою в першому рівні. Вікна виходять у двір. Квартира з меблями та надійною побутовою технікою продається повністю готова для проживання.
Додатково є комірка і підвал.
Закрите власне подвіря. Навпроти будинку Головна пошта, поряд історичні памятки старовинного міста та розвинена сучасна інфраструктура.
65000$
є відеоогляд
Ріелтор
Співпрацю з АН
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 38 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень