Продаж будинку • Львівська областьГородокОгієнка
ID 4846979

Огієнка

Городок, Городоцький район

ID 4846979
420 $2

Продаж будинку, Котедж

4 кімнати
190 кв.м
5 соток
2 поверх
Продається затишний будинок із великим потенціалом, розташований у тихому районі нашого чудового міста Городок по вул Огієнка. 
Цей двоповерховий котедж має простору вітальню, світлі кімнати, високі стелі, що створюють відчуття простору та свободи. А ще є велика тераса з неймовірним краєвидом де Ви зможете проводити після робочий час з рідними та насолоджуватись заходом сонця.  Незважаючи на те, що будинок потребує ремонту, він відкриває безліч можливостей для реалізації власних дизайнерських рішень. Велика ділянка, що є біля будинку, стане ідеальним місцем для створення зони відпочинку чи квітучого саду. Це чудова можливість для тих, хто хоче створити дім своєї мрії, вклавши свою душу та ідеї в кожен куточок. 
Цегляний котедж хоч і потребує Ваших зусиль, проте в ньому вже є:- залиті стяжки- поштукатурені стіни- розведена проводка - встановлені лічильники- металопластикові вікна з якісного профілю. Утепляти будинок не потрібно, так як, про це потурбувались власники утепливши стіни та підлогу під стяжкою, а також утеплили дах мінватою.Додатково зроблений досить великий септик та проведені каналізаційні труби.Територія повністю огороджена.
Планування котеджу дозволяє реалізувати найсміливіші ваші ідеї. Загальна площа котеджу 190м22 поверхи. На першому поверсі є: гараж, підсобне приміщення, санвузол, велика вітальня з виходом у задній двір, гостьова кімната чи офіс, технічне приміщення/котельня.На другому поверсі є: 4 кімнати, гардеробна кімната, тераса з неймовірною панорамою.Площа ділянки становить 5 сотих
Ця нерухомість стане чудовою інвестицією для тих, хто готовий додати трохи зусиль і креативності. Котедж володіє всіма передумовами для створення затишного  родинного гнізда.
Він розташований у спокійному місці, зручному для життя та відпочинку. Котедж потребує вашої уваги та турботи, але натомість подарує можливість створити простір, який відображатиме ваш смак та індивідуальність. 
Неймовірно приваблива ціна!
Всього 420$ за 1м2. (а зі справжніми поціновувачами ми готові випити кави та обговорити вартість )
Бонусом від власників є додатково придбана мінвата і дошка для підшивки всього даху.
БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ
Ця пропозиція дійсно варта Вашої уваги.
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатний будинок 190 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Смірнова Віра Степанівна
+38 096 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень