Продаж квартири • Львівська областьЖовківськийМалехів
ID 4847635

Жовківська

Малехів, Жовківський район

ID 4847635
70 000 $

Продаж квартири

1 кімната
46 / / 25 кв.м
4 / 5 поверх
НОВА ПРОПОЗИЦІЯ НА РИНКУ! 
БЕЗ КОМІСІЇ! ПО ПЕРЕУСТУПЦІ! ЗА ВИГІДНОЮ ЦІНОЮ!
1-кімнатна квартира З РЕМОНТОМ у ЖК комфорт класу Canny home!
10 хвилин ПІШКИ до Галицького перерхрестя!

3-ий поверх ЦЕГЛЯНОЇ  5-ти поверхівки. Є ліфт!
Загальна площа  46 кв.м. Кухня-студія 25 кв.м. Просторий балкон.
Якісний ремонт. Ви тільки купуєте меблі на свій смак!  
Квартира тепла. Опалення електричне. Тепла підлога. Для підігріву - бойлер.
Біля дому - дитячий майданчик та облаштована стоянка для автівок мешканців.
На території ділянки буде паркінг, а в цокольному поверсі будинку і комерційні приміщення, в яких з часом відкриються магазин, аптека, кав'ярня тощо.
За 15 хвилин можна доїхати до центру міста на машині або громадському транспорті. Повз будинок проходить більш як безліс автобусних маршрутів. У 10 хвилинах їзди знаходиться Замарстинівський лісопарк — велика зелена зона з облагородженими алеями і лісовими стежками.
В 10 хвилинах їзди — середні школи №99, №30, №97, №54, «Еколенд», НВК «Інженерно-економічна школа». Для найменших відкриті двері дитячих садків №187, №154, №133, №14 та центру раннього розвитку «Мудрик» на такій же відстані.
Якщо буде потрібна лікарська допомога — в 3 км від будинку розташована амбулаторія сімейної медицини, а трохи далі — міська дитяча лікарня, поліклінічне відділення №2 клінічної лікарні №1, жіноча консультація і безліч приватних медичних центрів.
Вийти на ранкову пробіжку або покататися на велосипеді можна в лісі через дорогу від дому або на стадіоні в 15 хвилинах пішки від ЖК. Якщо ви хочете займатися з тренером в залі, до ваших послуг спортклуби на околиці Львова: GORA, Pride, НВА та інші.
Продукти та інші необхідні товари можна купити в супермаркетах «Рукавичка», «АТБ», «Сільпо» або «Близенько» вздовж вулиці Богдана Хмельницького по дорозі в місто. У 5-хвилинному доступі розташовані готельно-ресторанний комплекс «Варшава», ресторани «Статус» і «Малехів» — на випадок, якщо хочете повечеряти поза домом.
Навпроти ЖК знаходиться мийка машин, у кількох метрах - заправки WOG та OKKO. 
Ціна 70000 долаірв США. 
Телефонуйте! Покажу у зручний для Вас час!
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 46 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Олена
+38 093 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень