Продаж квартири • ЛьвівФранківськийКнягині-ольги
ID 4849471

Княгині Ольги вул.

Львів, Франківський район

ID 4849471
195 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
70 кв.м
10 / 15 поверх
Продаж 2 кімнатна квартира в новобудові вулиця Княгині Ольги. ЖК Greenville House, будинок зданий, введений в експлуатацію та заселений. Опалення індивідуальне. Паркінг гостьовий, підземний.

Поверх 10/15. Загальна площа квартири 70,2 кв.м., житлова площа 27,9 кв.м., кухня студія 22,6 кв.м. Також в квартирі є засклений балкон площею 3 кв.м. В квартирі зроблено дизайнерський ремонт, зроблено підігрів підлоги та оснащено побутовою технікою, а саме: газова варильна поверхня, духовка BOSH, потужна вбудована витяжка, фільтр для води із системою Осмос, двохдверний холодильник Samsung, пральна машина з функцією сушки та інше, а також такими меблями: ліжка з ортопедичними матрацами, вбудована шафа гардероб, також шафи у кімнатах, обідній розкладний стіл, пенал для зберігання вина та інше.

Розвинена інфраструктура ЖК, поруч безліч магазинів, кафе, аптека, школа, садочок, зупинки громадського транспорту та багато іншого.

Код 13651
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 70 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень