Продаж квартири • ЛьвівСихівськийХоткевича-г30
ID 4850849

Хоткевича Г. вул., 30

Львів, Сихівський район

ID 4850849
66 500 $

Продаж квартири, Чешка

2 кімнати
48 / 27 / 7 кв.м
9 / 9 поверх
Продаж квартири з ремонтом
Адреса — місто Львів, вулиця Хоткевича.Кількість кімнат — двокімнатна квартира.Поверх - 9 з 9.Тип будинку — чешка. Матеріал стін — панель.
Загальна площа - 48,70 м2, житлова - 27,50 м2, кухня - 7,70 м2.
У квартирі зроблений євроремонт.Опалення — центральне.Балкон — один.Санвузол — роздільний.
Особливості даної квартири — це те, що квартира знаходиться у зручній локації Сихова, вікна виходять на зелене подвір'я, квартира тепла та сонячна. Будинком опікується ОСББ. Доглянутий під'їзд, тихий район. Є можливість паркування. Підвал 14 м2.Квартира пройшла капітальний ремонт у 2020 році, нове електричне розведення (ел. щити і ел. автоматами у квартирі), у вітальні та спальні вмонтовані кондиціонери. У квартирі залишаються вся побутова техніка (посудомийна машина, холодильних, варильна поверхня, духова шафа, пральна машинка, мікрохвильова піч) та меблі у вітальні спальні та кухні. Розпочато утеплення будинку, планується встановлення індивідуальних лічильників тепла та термоголовок на кожну батарею.
В околицях розташовані всі необхідні об'єкти інфраструктури: дитячий садок, школа, майданчики, зупинка громадського транспорту, магазини, поліклініка, супермаркет, ТРЦ Шувар, ринок, парк, зелена зона, відділення пошти, банку, аптека.
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 48 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Христюк Анна
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень