Продаж квартири • Львівська областьВинникиІвасюка
ID 4852562

Івасюка вул.

Винники, Львівська міськрада

ID 4852562
45 000 $

Продаж квартири

1 кімната
30.5 / 19.5 / 7 кв.м
1 / 4 поверх
Без комісії!!!

Продаж смарт-квартири в новобудові біля Львова у м. Винники.

Невеличка квартира ідеально підійде для однієї або двох осіб. Поверх 1 з 4. Загальна площа квартири: 30.5 кв.м. житлова: 19.5 кв.м., кухня: 7 кв.м., санвузол 4 кв.м.

Якісна малоповерхова новобудова з фантастичним видом на винниківський ліс. Стіни з червоної цегли, без газоблоку.Квартира обладнана всім необхідним для комфортного проживання, свіжий ремонт, меблі і техніка. Для опалення встановлено зонований підігрів підлоги, який працює від газового котла. Проводка мідна, якісна електрика і сантехніка. Вікно виходить у внутрішній двір.

Квартира тепла і затишна, комунальні платежі малі. Готова до житла. Продається з усіма меблями і технікою! Є можливість замінити холодильник на більш сучасний.

Новобудова здана в 2021 р. До зупинки на Львів 5 хвилин. В самому ЖК є супермаркет, до інших 5-10 хвилин пішки. Поруч є лікарня. Чудова транспортна розв‘язка. Велика вільна парковка на території ЖК.

Вартість всього 45 000 $ Без комісії агенції нерухомості! 

Чистий продаж. Усі документи для швидкого та комфортного продажу на руках.
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 30.5 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Катерина АН "Golden City"
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень